Ač se na první pohled zdálo, že mezi vyměněnými páry v nové řadě show Výměna manželek bude dusno, k žádným hádkám a vyhroceným situacím nakonec nedošlo. „Poprvé jsem se setkal s gayem a svoje názory na ně neměním, ani měnit nebudu. Ale viděl jsem, čím si lidé dokážou projít a kam až to Patrik dotáhl, z čeho se vylízal. Člověk díky natáčení nahlédne do něčeho, do čeho nevidí," připustil na TN.cz Martin, který nemá gaye příliš v lásce.

Ať si dělají, co chtějí, ale tajně doma, ne na veřejnosti. Žádná adopce dětí, žádná manželství. Ne že by se nedokázali o děti postarat, ale jde o psychický následek dítěte. Bude trpět, až se mu budou děti smát," myslí si Martin, který se snažil s homosexuálním Patrikem vycházet.

Patrik jeho počáteční nesympatie vnímal velmi citlivě. „První tři dny jsme se seznamovali, to tak jednoduché nebylo. Potom jsme se ale začali bavit, poznali jsme se a bylo to lepší, cítil jsem se fajn, předtím mi bylo divně," uvedl Patrik, kterému Výměna hodně změnila pohled na život.

Uvědomil si spoustu věcí a srovnal si své city ke svému partnerovi Kamilovi, který na něj během Výměny čekal se svou matkou Danou v Anglii, kde společně žijí. "Je prostě moje srdce i duše. Náš vztah se zlepšil o sto procent, jelikož požadavky, které jsem dával, než jsem odjížděl, se stále plní. I já jsem se změnil k lepšímu. Oba jsme si přišli na to, co máme dělat a jak se k sobě chovat. Díky Výměně jsme si toho hodně uvědomili," doplnil Patrik, který si přál, aby jeho přítel hubnul. A Kamil na sobě skutečně začal makat a podle posledních zpráv v tom dále pokračuje.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Homofob Martin změnil názor! TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií