Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Dcery uškrtila žena, já jsem pak zabil ji! Americký „Neff Novák“ přišel s neuvěřitelným prohlášením

Autor: msj - 
21. srpna 2018
10:13

Vrah z Colorada Chris Watts (33) nyní už konečně čelí obviněním za vraždu své těhotné manželky a svých dvou dcer Belly (†4) a Celeste (†3). Mohl za celou tragédii poměr, ke kterému se Chris Watts přiznal?

V přísežném prohlášení Watts uvedl, že zabil svou manželku v zápalu vzteku poté, co ji na dětské chůvičce viděl, jak škrtí jejich dceru Celestu. Shannan prý zabila obě jejich dcery poté, co jí údajně přiznal, že měl v poslední době poměr s jinou ženou a uvažoval o rozchodu se Shanann.

To ji mělo údajně rozčílit do běla a měla své dvě dcery zabít. Právě tehdy se do toho měl vložit její manžel a zabít svou manželku. 

Watts se znovu před soudem objeví v úterý. Podle expertů na řeč těla Watts při každém výslechu lhal. Zatím Chris nevypovídal ani u jednoho soudního řízení. Dohromady mu soudce napařil obvinění za tři úmyslné vraždy prvního stupně, dvě vraždy obětí pod 12 let, úmyslné ukončení těhotenství a tři případy, kdy manipuloval s mrtvými těly. 

Testy DNA napovídají tomu, že své dvě dcerky uškrtil právě on. Ty pak ležely 4 dny naložené v barelu s ropou. Jejich matka byla opodál zakopána v mělkém hrobě. Chrisova obhajoba dokonce poté zažádala o další vzorky DNA během pitvy, ale tento požadavek byl soudem zamítnut. Po pitvě, která proběhla v pátek, nebyla zatím zveřejněna příčina smrti obětí.

Chris Watts nahlásil zmizení manželky a dvou dcer minulé pondělí. V úterý se objevil v televizním interview, kde před celým národem prosil ženu, aby se vrátila domů. Až mrazivě tak připomíná případ Roberta Neffa Nováka, který v roce 2008 udusil a uškrtil svou ženu Irenu, dceru spisovatele Ondřeje Neffa, kabelem od videa. Pak po celé Praze vylepoval plakáty s prosbami o pomoc při pátrání po ní. Po třech týdnech se nakonec k její vraždě doznal a policii dovedl k jejímu hrobu. Tělo zakopal do hlubokého hrobu u Rudné u Prahy. 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání