Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krkavčí matku z Teplic odhalil kus papíru! Hodila ho s dítětem do kontejneru

Autor: INT, fab, lm - 
27. dubna 2018
21:39

K dopadení krkavčí matky, která po porodu hodila minulý týden své dítě do kontejneru v Teplicích, přispěla těžko uvěřitelná náhoda. Šlo o kousek papíru!

Mrtvolku novorozence objevil v odpadcích bezdomovec. Když policisté kontejner prohledali, našli v něm i útržek školní práce dítěte i se jménem a třídou. Policisté se pak podle serveru iDnes.cz spojili se sociálkou a vytipovali ženy, které měly děti v uvedené třídě.

Mezi nimi byla i matka, jež bydlí kousek od místa hrůzného nálezu. Když ji vyšetřovatelé požádali o vzorek DNA, přiznala tajný porod. Tvrdila, že ač má už dvě děti, o svém těhotenství nevěděla.

Vše si prý uvědomila, až když začala rodit ve vaně. „A najednou to bylo. Najednou jsem porodila a nevěděla jsem, co s tím mám dělat. Miminko, jak jsem ho porodila, tak jsem ho zabalila do košilky na spaní, bylo to pyžamo s krátkým rukávem. A potom do modrého povlaku, který ležel u pračky v koupelně,“ popsala. „Tak, jak ze mě vypadlo, jsem ho zabalila. Dýchalo a trošku plakalo. Nic jsem neudělala, nic jsem neodstřihávala, nic jsem neodtrhávala,“ uvedla dále.

„Ani nevím, jak mě napadla popelnice, ani jsem si neuvědomila, že je kousek babybox. Šla jsem hned po porodu ven k popelnicím, kde jsem našla modrý pytel na odpadky, do kterého jsem miminko dala. Modrý igelitový obal jsem zavázala asi dvakrát na uzel,“ uvedla při výslechu. Dítě bylo ale podle pitvy zabité úderem do hlavy.

ellenic ( 28. dubna 2018 08:35 )

Hodit tu mámu do kontejneru v pytli, zavázaném, aby se nemohla ani nadechnout. Hnus, co je to dnes za ženské . Představuji si ji jako obézní, primitivní ženskou . Když dítě nechtěla, mohla ho anonymně předat zdravotníkům. Zavřít ji, až zčerná .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání