Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otec zmlátil a zadusil svou dceru (7) igelitovým pytlíkem. Máte, co jste si zasloužili, napsal manželce

Autor: msj - 
9. srpna 2018
22:30

Sedmiletá holčička byla v USA zavražděna svým násilnickým otcem. Ten ji umlátil činkou a na jejím těle nechal vzkaz pro zbytek rodiny. Prý dostali, co si zasloužili.

Kayden Mancuso (7) byla nalezena mrtvá v obývacím pokoji jejího otce Jeffreyho Mancusa. Stalo se tak v americké Filadelfii, uvádí britský DailyMail. Měla na hlavě plastový pytlík, kterým ji udusil. Její pětačtyřicetiletý otec byl nalezen mrtvý v prvním patře v ložnici. Příčina jeho smrti zatím není známa.

Jeffrey se společně s matkou dívky, Kathryn, už několik let přel o opatrovnictví jejich dcery. Kayden se dokonce v minulosti mamince svěřila, že se s tatínkem necítí v bezpečí. Jinak totiž žila s maminkou a nevlastním otcem Brianem.

Navzdory protestům matky, ve kterých zmiňovala manželovu násilnickou povahu, dostal Jeffrey právo vídat se se svou dcerou. Měl několik zápisů v rejstříku. Zejména se jednalo o napadení. Byly mu dokonce diagnostikovány problémy s depresemi.

V neděli večer se Kayden nevrátila domů v čase, který byl domluvený. V tu chvíli se nevlastní otec začal obávat. Rodina zavolala policii, která ovšem nemohla nic dělat, protože jde o jejího biologického otce.

V pondělí se Brian rozhodl do domu jít společně s dědečkem Kayden. Právě tehdy našli mrtvá těla.

Rodina se teď obrací na soudce, který stýkání Jeffreyho s Kayden povolil. Existují totiž důkazy, díky kterým by soudce jeho žádost mohl s čistým svědomím zamítnout. Šlo jmenovitě o jeho maniodepresivní výlevy.

Místo toho, aby ho drželi od dcerky dál, soud rozhodl, aby „trávil kvalitní čas se svým dítětem“.

Systém nás zklamal. Vždycky jsme se modlili, aby se nic takového nestalo,“ řekla matka Kathryn pro DailyMail.

Rodina teď vybírá peníze na doméně GoFundMe, aby měla z čeho zaplatit pohřeb pro malou Kayden.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání