Na svém Facebooku Lucka ve čtvrtek zveřejnila krátké video ze sexy focení, kterého se účastnila. Její tělo halily jen modré jednodílné plavky s rafinovaně vykrojeným dekoltem a lehká světle modrá košile. Dvojnásobná maminka tím dala na odiv svou štíhlou postavu a krásné nohy, na které si obula tenisky, a působila tak uvolněně a trochu rošťácky.

Během focení vypadala uvolněně a hýřila úsměvy jako pravá profesionálka. Přitom je jasné, že se musí přemáhat a ve skutečnosti má v srdci velký smutek, jelikož jí zkrachovalo manželství s hokejistou Tomášem Plekancem (35) a pro ni a syny Matyáše (6) a Adama (3) tak nastává období velkých změn.

„Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ oznámil krach manželství hokejista prostřednictvím sociálních sítí a manželku tím prý dost zaskočil. „Překvapila mě ta nutnost to okamžitě sdílet, když to ještě nenasdílíme ani my dva sami. Ta rychlost je zběsilá, ale to tak asi hokejisti mají," svěřila se zklamaně primáckému TopStaru Vondráčková.

Ale snad právě proto, že v osobním životě je teď všechno jako na rozbouřeném moři, se musela zpěvačka a herečka upnout na svou kariéru, kterou nade vše miluje a nevzdala se jí úplně ani poté, co přesídlila do Kanady. Alespoň ji práce přivede na jiné myšlenky a pomůže jí zahnat slzy a zklamání.

VIDEO: Jak Lucie promluvila o konci manželství? Manželův krok ji zaskočil!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

 

Fotogalerie
91 fotografií