Manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance skončilo po sedmi letech. Rozchod oznámil na sociální síti hokejista, což překvapilo nejenom okolí, ale prý i Lucku. „Zaskočilo mě, že to Tomáš tak rychle sdílel,“ přiznala primáckému TopStaru se zlomeným výrazem, který její fanoušky nenechal chladnými a stovky lidí jí začaly na sociální síti vyjadřovat podporu, posílat srdíčka, sluníčka, veselá štěňátka a čtyřlístky.

"Lucko, moc Vám držím palce, jste nádherná žena, úžasná zpěvačka, milující máma a děti jsou to nejcennější, co v životě máme. Bude zase lépe," shodují se vesměs její obdivovatelé. "Od mala jsem tě zbožňoval, a ty jsi na mě vůbec nepočkala. Každopádně přeji ti každou krásnou a šťastnou chvilku v životě, co jen jde," napsal například Jirka a rozhodně nebyl jediným mužem, který jí nabídl své srdce.

Ale i přes stovky hřejivých komentářů se našlo pár, které řeší, zda Lucka zůstane v Česku, nebo odletí do Kanady. Odchod za moře totiž fanoušci vnímají možná až překvapivě citlivě.

"Krásná a milá Lucinko, já si tohle též prožila, čas sice léčí, ale rýha v srdci zůstane. Nejvíc Vám přeji, abyste mohli se syny zůstat v Praze, neboť jak si zvyknou na Kanadu, Česko pro ně bude jen cizina, proto bojujte, tohle bude nejtěžší, ale musíte vyhrát, Tomáš musí pochopit, že msta pomine, ale mateřská láska je věčná," míní jedna z fanynek. "Lucinko, prý utíkáš zpět do Kanady a Česko už jsi zavrhla," strachuje se Marek, ke kterému se přidala řada dalších fanoušků.

To pan Milan v tom má jasno: "Rozhodně správné rozhodnutí se s nimi alespoň na čas vrátit do jejich tzv. domácího prostředí a teprve tam je postupně připravit na změnu - včetně toho, že se rozloučí s případnými kamarády, které snad zejména ten starší již má a vnímá."

Lucie sama prohlásila, že se s dětmi na čas do Kanady vrátí, ale jejím domovem je Česko.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií