Tímhle tempem zůstane ve studiích TV Barrandov impresário úplně sám. Poté, co minulý týden skončili moderátoři hlavní zpravodajské relace Naše Zprávy, kterou nahradí už devátý pořad neomezeného vládce, změny čekají i Exploziv krimi. Podle informací Blesku tak odchází bývalý sportovní komentátor a moderátor, který si ještě loni pochvaloval přátelský kolektiv a celkově rodinnou atmosféru v Soukupovětelevizi.

Rána mezi oči

Moderátor Blesku svou výpověď nijak nevyvracel. „Zavolejte mi později, teď řídím,“ prohlásil a pak už měl vypnutý telefon. Na dlažbu ho přitom ředitel vyhodil už podruhé. Před čtyřmi lety se nedočkal ani své premiéry v politické show Týden v ringu, který měl uvádět společně s bývalým profiboxerem Ondřejem Pálou (29). Výpověď měl dokonce dostat uprostřed natáčení!

Už to znal...

Podobné zacházení zažil už na TV Nova, vedení ho po 19 letech »sporťácké« služby stáhlo ze dne na den z obrazovky. Údajně kvůli přeřazení na jinou pozici, ve skutečnosti musel uvolnit místo dravým Suchoňovi, Hrdličkovia posléze Puhajkovés Čermákem. Osm měsíců na to pak Tittelbach z Novy odešel definitivně...

Fotogalerie
6 fotografií

Video: Dohra aféry miliardáře Soukupa: Kateřina Brožová se zhroutila!

Video
Video se připravuje ...

Dohra aféry miliardáře Soukupa: Kateřina Brožová se zhroutila! Tereza Kühnelová