Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zeman nebude večer u Soukupa. Televize přesto na prezidenta láká

Autor: kal - 
1. února 2018
15:25

Kdo se těšil ve čtvrtek večer na první povolební televizní rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem, musí si ještě počkat. TV Barrandov sice i tentokrát avizuje od 20:15 pořad Týden s prezidentem, jenže s nenápadným dovětkem „nejlepší momenty“. A mluvčí Hradu Jiří Ovčáček pro Blesk Zprávy uvedl, že žádné aktuální natáčení s televizním šéfem a moderátorem Jaromírem Soukupem se teď neodehrálo.

Pořad Týden s prezidentem – nejlepší momenty má na Barrandově anotaci „Exkluzivní rozhovor generálního ředitele TV Barrandov s prezidentem České republiky Milošem Zemanem (Premiéra)“. Ve skutečnosti jsou to ale pasáže z dříve vysílaných rozhovorů. „Jedná se o unikátní momenty z předchozích dílů,“ potvrdila pro Blesk Zprávy mluvčí televize Marie Opálková.

Svoji reakci přidal i hradní mluvčí Jiří Ovčáček. „Pokud by šlo o aktuální pořad, avizovali bychom ho na Hrad.cz. První natáčení pořadu Týden s prezidentem se uskuteční ve čtvrtek 8. února v Lánech,“ uvedl. Jisté tak je, že se diváci TV Barrandov od hlavy státu nových informací ani bonmotů nedočkají.

Dovolená u knížek v Lánech

Jaromír Soukup byl jedním z hostů štábu Miloše Zemana v pražském Top Hotelu, kde prezident čekal na výhru ve 2. kole a kde měl i vítězný proslov. Už v sobotu vpodvečer se pak Zeman měl objevit na Barrandově, anoncovala to aspoň televize, ale žádný rozhovor se neodehrál. Místo toho prezident v 18 hodin všechny opustil a odjel si odpočinout. Na veřejnosti se objevil poprvé až ve středu odpoledne při jmenování nových soudců.

Video  Zeman po výhře ponížil reportéra ČT: „Mluvíte jako mutant.“ A pochválil Okamuru.  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Příští týden Zeman nastupuje na dovolenou, pro ParlamentníListy.cz uvedl, že ji bude trávit v Lánech a číst si knížky. Jeho první povolební rozhovor v televizi bude zřejmě muset počkat právě až na 8. únor.

Video  Zemanova kondice na jmenování soudců: Opíral se, kde to šlo a ani si se soudci nepřipil.  - Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Připomeňme, že Miloš Zeman vyhrál o víkendu druhé kolo prezidentských voleb, když získal 2 853 390 hlasů a porazil Jiřího Drahoš. Zajistil si tak mandát na Hradě na dalších pět let, do roku 2023.

Data pro 2. kolo voleb ještě nejsou k dispozici

Vstup do speciálu
Sečteno: %
Účast: %

50 %
0 %
0 hlasů
0 %
0 hlasů

Vše o volbách prezidenta ČR 2018 čtěte zde

Autorské komentáře k volbám prezidenta ČR čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
kretenos500 ( 2. února 2018 11:25 )

Soukupův rektální alpinizmus je přímo božský! Při pohledu na tuto nádhernou dvojici se vždycky udělám!

flora ( 1. února 2018 19:53 )

Říká jen to, co potřebuje aby se objevilo v západním tisku. Za dva dny se dozvíš, že i wošinkntpoust (!!) píše že .. no a teď tam bude toto opsáno . A opačně to taky tak funguje. Tady šíleli a šílí že zvítězil Trump. Jenže my tam nežijem a když si ho zvolili asi vědí proč.Ale nám se tady jen předkládá to, co se dobře čtě Hillery

flora ( 1. února 2018 19:42 )

Pořád rejete, že Zeman si bere dovolenou a chce odpočívat. Drahoš odjel se svojí manželkou na dovolenou, prý si odpočinout. A přitom je to takový mladík, alespoň se nám tak neustále prezentoval. jen nevím, co ho vyčerpalo, když spanilé jízdy za něj odmluvili ty tři pohaslé svíce.

cepp ( 1. února 2018 18:38 )

To by se vám hodilo zrušit veřejnoprávní sdělovací prostředky. Co by se stalo potom? Koho zastupujete?

cepp ( 1. února 2018 18:24 )

Pan Soukup splnil při volbách úlohu užitečného vola a teď už ho Zeman nepotřebuje. Možná, že se ještě párkrát uvidí, ale nebude s ním již mluvit v rukavičkách jako dřív.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa