Operaci původně Václav Postránecký vůbec nechtěl komentovat, pak ale vydal prohlášení, které měl Blesk exkluzivně k dispozici. V něm přiznal, že bojuje s nemocí, ale jedním dechem dodal, že se nehodlá vzdát a že brzy bude znovu v kondici.

Vážení a milí, v životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu.

Současnou situaci beru jako novou výzvu a příležitost. Nechci se skrývat ani stranit veřejného zájmu, ale věřím, že pochopíte, že nové síly chci nabírat zejména v soukromí a se svými nejbližšími. V některých situacích jsou další slova zbytečná a rozebírání detailů nežádoucí,“ svěřil se herec.

A jak řekl, tak udělal a do divadla se vrátil. Po ukončení 100. reprízy Audience u královny pak nicméně ze Stavovského divadla odcházel zadním vchodem, viditelně pohublý a bledý. I tak je ale pro všechny jeho fanoušky skvělou zprávou, že se nesnaží vyhýbat společnosti a pořád jako správný herec nedá bez divadla ani ránu.

Fotogalerie
31 fotografií