„Točili jsme vlastně celý rok, fuška to byla pořádná hlavně kvůli převládajícím tanečním skupinovým číslům. Když se ohlédnu, tak mi to připadá jako taková velká mašina valící se časoprostorem,“ svěřila se ještě před uvedením filmu na červeném zlínském koberci slávy režisérka Andrea Sedláčková (51).

Příběh dvou zamilovaných a úspěchem těžce zkoušených tanečníků Mary a Buddyho v podání mladých slovenských tanečníků Márie Havranové a Tonyho Poruchy, je plný emocí, romantiky, vášně, tanečních čísel, lásky, volnosti a také snů.

VIDEO Backstage: První český taneční film láká na Cristovaa a Chýlkovou

Video
Video se připravuje ...

Backstage: První český taneční film láká na Cristovaa a Chýlkovou Bontonfilm

„Myslím, že se musí líbit mladé generaci, mladí tam tančí famózně, mimochodem tanec mám moc ráda,  ale už vůbec nemusím být porotkyní při čemkoliv, tady ovšem tu roli mám. V reálu hodnotím jen doma,“ smála se ve Zlíně skvěle vypadající Ivana Chýlková (54). Zlín zná hodně dobře, vyrůstala tu do svých pěti let.

„V roce 2008 jsem tu byla i v porotě, tehdy bylo hodně nevlídné počasí, letos úplně dokonalé. A s Andreou jsme kamarádky, a tak když režisérka zavelí, vždycky si udělám čas.“

Podobnou roli ve filmu dostal i Ben Cristovao (30). Taky je ve filmu porotcem. „Mám tam ale i dvě vlastní písničky, je to moc hezký film, dynamický, pro mladé. Tanečníci od nás i ze Slovenska jsou úžasní,“ svěřil se Ben. Na červený koberec přijel hodně originálně na onewheelu. „Měl jsem tu při festivalu i koncert, atmosféra je prostě báječná.“

Fotogalerie
16 fotografií