Ben Cristovao a Pavol Habera – část poroty SuperStar, která si společně vyrazila shodit nějaká ta kila. Ben si ale původně myslel, že ho Pavol bere na hodinu jógy. Vtipný Pavol následně na sociální síti sdílel příspěvek, který samozřejmě i vtipně okomentoval. 

„Začali jsme s Benem náš první vzájemný tenisový zápas. Zatím máme za sebou dlouhý hodinový první set – brutální vyrovnanost – prohrávám 7:6 a v druhém setu vedu 1:0 a potom nás vyhnali. Ale některé výměny – světová úroveň – no – ne tak úplně – ale evropská – no – kecám. Jak asi můžou hrát dva amatéři? Ben se oblékl jako pán, myslel, že jdeme na jógu,“ napsal ke svému příspěvku Pavol Habera. 

Z vtipného úboru Bena, který se tak úplně na tenisový kurt nehodí, si následně fanoušci dělali velkou legraci. „Vyoblíkal jako pán, do medúzy?,“napsal jeden z nich. K němu se přidali i další. „Vyloženě tenisový úbor má kolega,“ napsal fanoušek. Jak to tak vypadá, Ben si z toho nic nedělá a podle výrazu se i on kvalitně pobavil.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Proč není Ben Cristovao zadaný? Prozradil detaily!

Video
Video se připravuje ...

Ben Cristovao: Konečně řekl pravdu o tom, proč není zadaný! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií