Kirsty Bertatelly se svým manželem Ernestem (52) tráví čas střídavě v lyžařském středisku ve švýcarském Gstaadu v hodnotě 240 milionů korun, ve svém ženevském domě za 300 milionů Kč a londýnském bytě v luxusní čtvrti Belgravia, jenž má stejnou hodnotu jako švýcarské sídlo.

Pár si rád hoví v luxusu a je to o něm moc dobře známo. Kirsty dostala ke kulatým 40. narozeninám jachtu za v přepočtu 3 miliardy korun. K tomu přihodil pompézní oslavu, která však byla za hubičku. Stála „pouhých“ 60 milionů. Sama zpěvačka, která se stala v roce 1988 Miss UK, nemá hluboko do kapsy.

Samotné jmění Kirsty činí podle Sunday Times necelých 290 milionů korun. List tvrdí, že jde zároveň o třetí nejbohatší Britku. Do školy chodila ve Walesu. „Byla jsem docela hodně populární. Nikdy jsem neměla nedostatek přání na Valentýna,“ řekla Daily Mirroru. Už v 16 si přála kariéru zpěvačky.

A k té se po kariéře modelingu nakonec prozpívala. Kirsty se taktéž věnovala skládání. Je spoluautorkou megahitu Black Coffee od dívčí skupiny All Saints. „Inspirací pro song byl Ernesto,“ prozradila. S manželem, kterého si vzala v roce 2000, má tři děti – Chiara, Falca a Alce. A zpívání nyní? Na hřebík ho rozhodně pověsit nehodlá.

Fotogalerie
17 fotografií