Blondýnka z komediálního tria 3v1 si v březnu tak trochu vystřelila ze svých fanoušků na sociální síti. „8 měsíců po porodu a jak vidíte, v klidu sem hodim fotku v plavkách," napsala tehdy ke snímku, na kterém byla ale od hlavy až k patě pod vodou a ještě z velké dálky. Nic tak z ní nebylo vidět.

Sotva dva měsíce poté se ale odvážila jít opravdu »s kůží na trh« a ukázala, jak vypadá v nových plavkách, které dostala jako dárek od kamarádky a kolegyně Veroniky Arichtevy(32). „Děkuju, seš nejšikovnější a máš mě prostě ve voku. Takhle, za ty roky mě máš asi už všude," připsala ke své fotce v bikinách.

Víc než nový model ale její příznivce zajímaly její skvělé křivky. „Nemůžu uvěřit že tohle je postava po miminku," podivovala se jedna dáma v komentářích. „Krásná maminka , postavička luxus," složil Štíbrové poklonu další člověk. Všechny ale hlavně zajímalo, jak toho docílila.

Někdejší hvězda seriálu Pojišťovna štěstí své tajemství bez okolků prozradila. „Dítě je nejlepší dieta," smála se Nikol. Tu tak očividně péče o synka Mathiase, který 31. července oslaví 1. narozeniny, docela dost zaměstnává.

VIDEO: Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství Maminka.cz, Supermámy.cz/Adam Balažovič

Fotogalerie
47 fotografií