„Nechápu, proč to vše říkáte dopředu. Už se na to nemusím dívat. Tohle mě fakt štve,“ zlobila se jedna divačka. „Škoda, bude to nudný,“ oplakává smrt seriálového Roberta Bláhy jiná divačka.

Zpráva o jeho konci v seriálu tak mnohé zasáhla. „Zrovna umřít nemusel, i když byl hajzlík,“ komentovala jiná žena. A ostatní se přidávaly. „Škoda, já chci, aby byl ještě v Ulici“. „Myslel jsem, že bude potrestanej, ale tohle! Teď po něm bude Adriana ještě truchlit,“ postěžovala si další.

„Jsem ráda, že tam už Robert nebude, ale myslela jsem, že vše na něj praskne a zavřou ho. Ale nemuseli ho zabíjet. Takhle se ze všeho vyvlíkne,“ myslí si jiná divačka. Scénáristi diváky zkrátka zklamali, o to víc, že ho nechají zemřít při autonehodě, což podle nich není úplně originální.

Navíc se našli i takoví vtipálci, kteří dokonce na sociální síti uspořádali pozvánku na Pochod proti smrtím v seriálu Ulice, který by měl proběhnout 1. května z Václavského náměstí. Naštěstí, pro všechny, kteří by měli zájem, na konci uvedli, že se jedná o pouhý vtip a vše je myšleno ironicky. Přesto už se na ni přihlásilo několik set lidí a další tisícovka projevila zájem jít demonstrovat.

Fotogalerie
31 fotografií