Kdo by nevyužil situace a nezainvestoval do luxusního hnízdečka slavného gangstera. Jakmile si tento slavný záporák dům koupil, zaplatil za rekonstrukci 200 000 dolarů, postavil přes dva metry vysokou zeď, vyhledávací světla a vrátnici a poté si ve svém sídle spokojeně žil. 

A co se v domě odehrálo? Sídlo bylo hlavním místem pro spolupracovníky, jejichž náplní práce bylo praní peněz, prostituce, hazardní hry. Právě v tomto domě se odehrál takzvaný masakr svatého Valentýna, který do detailu naplánoval sám Al Capone. Zemřelo v něm sedm gangsterů. Takže pokud se nebojíte duchů, není nad čím přemýšlet. 

Nemovitost o rozloze 278 metrů čtverečních má čtyři ložnice, tři koupelny, velký bazén o rozloze 3x6 metrů čtverečních, který byl v době koupení největším bazénem v Miami, penzion, který Al Capone měl pro své ochránce. Domov sice prošel rekonstrukcí v roce 2015, ale najdete v něm zachované původní rysy včetně stropních svítidel z roku 1920 a rohového krbu v obývacím pokoji. 

Al Capone byl v roce 1931 odsouzený za daňové úniky, propuštěný byl v roce 1939, následně trpěl demencí a na mozkovou mrtvici zemřel 25. ledna 1947 ve věku 48 let. Jeho vdova Mae nemovitost prodala v roce 1952.

Fotogalerie
15 fotografií