Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vykopané zuby, natržené oko, zlomená čelist. Majitel Ronnyho byl obviněn z týrání

Autor: ČTK, lm - 
16. dubna 2018
16:43

Děčínská policie obvinila šestadvacetiletého muže, který podle kriminalistů brutálně týral psa. Ronnyho zachránil strážník městské policie Václav Němeček. Pes utrpěl vážné zranění a následky si ponese celý život. Muži hrozí až tři roky vězení.

Na týrání zhruba ročního křížence labradora Ronnyho upozornili na začátku března sousedé. Němeček, který je i zastupitelem Děčína, se do domu v Tyršově ulici vypravil. Když domem procházel, narazil na mladíka, který nejistě tvrdil, že psa nemá a pokoušel se ho poslat o patro výš. "Najednou jsem viděl, jak ten pejsek vylítnul za ním z bytu. Chytnul jsem ho, přitáhnul jsem ho k sobě. Bylo vidět, že je pobitý a má šrámy," popsal už dříve Němeček. Majitel se mu přiznal, že psa zbil on. "Přiznal se, že to byl on, že to přehnal. Požádal jsem ho, aby mi dal papíry od pejska, pokud nějaké má. Dal mi je," doplnil Němeček.

Zvíře skončilo se zlomenou čelistí, nalomenou druhou čelistí, vykopnutými zuby, poraněnýma očima a podlitinami v péči děčínského útulku. O jedno oko pes přišel. Minulý týden policie podle Kofrové šestadvacetiletého muže obvinila. "Od přesně nezjištěné doby do konce měsíce února 2018 pravděpodobně v místě bydliště v Děčíně týral svého psa křížence labradorského retrívra. Tímto jednáním mu způsobil četná závažná zranění, na která upozornil děčínský strážník. Byl podán návrh na vazební stíhání obviněného, který nebyl akceptován," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

tobinek ( 16. dubna 2018 19:53 )

Tomu lidskýmu odpadu by měl taky někdo vykopat zuby a zlomit čelist, pak zavřít a tam ať se vězni postarají

subrosa1976 ( 16. dubna 2018 19:33 )

Tohoto Děčínského kreté.na zabít a umlátit nic víc si zmetek nezaslouží. Je to číšník z Děčína!!! Totální svinská zrůda do pekla a v zádech nůž!!!

batul ( 16. dubna 2018 18:01 )

Co je to s lidmi ? Poslední dobou stále více otřesných případů týrání zvířat. Svědčí to o naprosto choré společnosti. Samozřejmě by měly být za toto jednání vysoké tresty, ale asi ani to tomu nezabrání. HNUS !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání