Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krmil želvu živým štěnětem! Sadistický učitel nebyl potrestán.

Krmil želvu živým štěnětem! Sadistický učitel nebyl potrestán.
Krmil želvu živým štěnětem! Sadistický učitel nebyl potrestán.  (Autor: facebook, instagram)
Autor: jh - 
18. března 2018
21:19

Americký učitel Robert Crosland se rozhodl, že svým žákům ukáže, jak funguje koloběh přírody. Po ukončení vyučování na škole Preston Junior High, ve státě Idaho, hodil před třemi studenty do akvária své masožravé želvy živé štěňátko. Zpráva o děsivé příhodě se brzy rozšířila po celém městě a přidali se k ní zvěsti o dalších sadistických činech učitele, například, že své hady krmí živými morčaty. Zvířecí aktivistka Jill Parrish se rozhodla jednat a celý případ nahlásila na policii. K jejímu překvapení se však veřejnost postavila proti ní.

„Musela jsem své dcery omluvit ze školy a balím se, abych zmizela z toho města, protože ti lidé mi jdou po kůži. A neudělala jsem nic,“ řekla zoufalá žena zpravodaji Heavy. „Vedou proti mně odpornou kampaň lidé, o kterých jsem si myslela, že jsou moji přátelé. Dělají si snímky obrazovky a obviňují mě z dealování drog a tak dále. Všechno, co jsem udělala, bylo, že jsem nahlásila něco, co nebylo v pořádku. Já to neudělala. Proč jdou po mně?“

Zdá se totiž, že Crosland je mezi žáky i rodiči značně oblíbený, mimo jiné i svým zapáleným přístupem k vědě. Ti jsou ochotni se učitele zastat za všech okolností. Ani vedení školy nevidí na jednání Croslanda nic špatného a neplánuje ho propustit. Podle ředitele Marca Geeho však škola zajistí opatření, aby se podobné incidenty neopakovaly.

Jacee Hammons, jejíž dva bratři se na incidentu podíleli, napsala na Facebook status, ve kterém se pokusila situaci vysvětlit: „Než Crosland nakrmil želvu štěnětem, zvíře utopil. Vysvětlil všem třem studentům, že utonutí je nejhumánnější formou uhynutí… Kdyby nechal nemocné štěně umřít hlady, bylo by to pro něj bolestivější a trvalo déle… Upřímně, lidé by byli méně rozčilení, kdyby se jednalo o krysu nebo jiné nepřitažlivé zvíře.“

Z celé kauzy tak paradoxně nejhůře dopadla želva. Jelikož se jednalo o invazivní a vysoce přizpůsobivý druh Kajmanky dravé, který se ve státě Idaho v přírodě nevyskytuje, byla později odborníky usmrcena.

 

Video: Želvy nemusí být tak pomalé, jak se na první pohled zdá :)

Video  Překvapivě rychlý útok želvy.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

pepen ( 19. března 2018 08:18 )

Stačí se na tu bestii bezcitnou podívat!!!!Hodil bych ho hladovým tygrům...pak bych řekl,že je to věc přírody!!!!Zmetek,tak krásný pejsek...škoda ho.

Zobrazit celou diskusi