První rodinu z nového dílu Výměny manželek tvoří manželé Zdenka (41) a Richard (38), kteří vychovávají syna Davida (3) a dceru Lili (8). Mezi sebou ale mají velkou krizi. Zdence se nelíbí, že je její muž líný. Není si jistá, zda ho ještě miluje, a dokonce zvažuje rozvod. Právě proto rodinu přihlásila.

S jejím názorem na Richarda bude zřejmě souhlasit i Simona (27), která bude muset na deset dní opustit manžela Jiřího (38) a syna Dominika (5). V druhé domácnosti ale najde hned několik much. Jelikož je docela pedant na čistotu a pořádek, nebude spokojená s úklidem.

Ještě víc ale bude kritizovat děti, jelikož se jim podle ní rodiče dostatečně nevěnují. Ony proto neumí všechno, co by ve svém věku už měly znát. Mladší Davídek podle ní nepozná barvy a starší Lili má zase problémy se čtením. Simona se jí proto zeptá, kdo s ní doma procvičuje čtení. Dítě odpoví, že jen babička.

„Babička, která tady je jednou za 14 dní, jo? Tak to se nedivím, že neumíš číst,“ naštve se Simona a hned zaúkoluje tatínka Richarda. „Jdeš s ní udělat úkoly?“ zeptá se ho už ve dveřích. Muž sice přitaká, ale moc nadšený není.

Když se do něj náhradní manželka pustí, snaží se jí odpálkovat. „Simčo, dívej se, to učení nech na nás.“ Dvojice se začne hádat a Lili, která se mezitím snaží počítat příklady, se táty chytne jako klíště. Vypadá, že se každou chvíli rozbrečí.

Richard pak Simoně dokonce kysele poděkuje za péči. Jakmile se ale za ní zavřou dveře, vztekle si uleví: „Nesouhlasím, aby mně hanila moje děti. Proč to dělá? Co si z toho chce vzít? Ona je dominantní mrcha!“ Je mu přitom jedno, že jeho dcera pořád sedí vedle něj a vše poslouchá. Ani Simona ale nezůstává v klidu. „Jsem vytočená, nas*aná, nejradši bych mu dala pěstí mezi oči,“ zuří.

Vydrží spolu pár vůbec deset dní pohromadě, nebo Výměnu budou muset ukončit? To uvidíte v premiérovém díle ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO: „Je to dominantní mrcha!“ nařkne náhradní manželku Richard

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Je to dominantní mrcha!“ TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií