Náhradní manželka Míša si ve Výměně manželek prožila nepříjemné situace. A může za to malý Daniel, který jí dělal z pobytu peklo. "Maminka by měla na to dítě trochu myslet. Mělo by mluvit, bez toho to nejde," poradila přes Tn.cz Irině. problém však Míša nakonec měla i s náhradním manželem, se kterým si nerozuměla už od začátku. "Když jsem slyšela, že má přízvuk, věděla jsem, že to s námi nepůjde. Já si totiž s cizinci nerozumím," popsala.

Jediný den, kdy bylo Míše v náhradní rodině fajn bylo, když vyrazili společně na výlet do Prahy. Jinak to prý byla hrůza. A navíc přišla nemoc. Také proto se rozhodla odjet domů už po osmi dnech. "Měla jsem horečky, takže mi nebylo ani dobře. Poslední kapka byla to, že jsme se nehorázně pohádali, takže jsem řekla, že to nedávám a že půjdu pryč," vysvětlila mladá matka, která v náhradní rodině mluvila jako dlaždič, a to i před dítětem, za což jí diváci na sociálních sítích řádně naložili.

"Děti jsou nějak naučené a ona dělala všechno špatně. A ten kluk to viděl. Malej sám řekl, že je dobře, že je maminka konečně doma. I na toho kluka to bylo moc. Když ji viděl v televizi, zahlásil, že to byla zlá teta," zkritizovala Irinu Míša s tím, že by se měla zamyslet nad výchovou Daniela a nedovolit mu úplně vše, co si usmyslí.

VIDEO: Jak probíhala Výměna manželek?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Dvouletý syn řídí celou domácnost! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Sbal si kufry a jeď domů!“ TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií