Citróny a bez. Tak přesně takovou chuť ucítí ti, kteří budou moci ochutnat svatební dort prince Harryho a Meghan Markle. Kensingtonský palác oznámil, koho si slavná dvojice vybrala k tomu, aby dort vytvořil. Tou šťastnou se stala cukrářka Claire Ptaková, která se rozhodla na dort umístit i živé květy. Zkrátka využije co nejvíce jarních motivů.

„Nenacházím slov, jak jsem potěšena, že jsem byla vybrána, abych udělala svatební dort pro prince Harryho a Meghan Markle. Nejbáječnější na tom všem je, že vím, že opravdu sdílejí stejné hodnoty jako já, co se týče jídla, provenience, udržitelnosti, sezónnosti a hlavně chuti,“ prohlásila talentovaná cukrářka, která vyrůstala v Kalifornii.

Dvojice se navíc shodla na tom, že by chtěli, aby jejich svatbu naplno prožívala i veřejnost. Hlavně co se týče městečka Windsor, kde se bude obřad odehrávat. Na obřad je pozváno 2 640 lidí a z toho je půlka míst pro veřejnost. Meghan s Harrym jsou zkrátka miláčky svých poddaných. Chtějí totiž, aby si co nejvíc lidí připadalo, že jsou součástí slavné svatby.

VŠE O SVATBĚ PRINCE HARRYHO A MEGHAN MARKLE ZDE

Fotogalerie
33 fotografií