Všechno začalo zraněním hokejisty Michala Frolíka, a to ještě před koncem loňského roku. 

„Máme za sebou nejoriginálnějšího Silvestra v historii. Frolda měl za sebou dvojitou frakturu spodní čelisti, usmál se v San José při zápasu přímo do rány, takže Nový rok strávil srkáním kuřecího masa brčkem. Úkol zněl jasně, nesměl moc zhubnout, takže jsem 6x denně mixovala všechno, co si umíte představit. Hnus,“ popsala Kobzanová Frolíkovo zranění na sociální síti. 

Jejich dcera Ella (3) byla pochopitelně šťastná, že má na měsíc tatínka doma a konečně si jako rodina užili spoustu výletů, včetně Disneylandu. Kromě dcery roste i jejich fenka bulteriéra Bibi, která si našla zálibu v okusování rohů zdí a také prokousávání Frolíkových polštářů a dek. 

A Kobzanové už vůbec nepřidává na odpočinku fakt, že kromě Frolíka a psa zůstává doma i dcerka, která kvůli nemoci nemůže chodit do školy.

„Mladá si poslední tři měsíce neustále tahá bacily ze školky, takže je většinu času doma. Což znamená jediné – začínám mít nekontrolovatelný tiky v pravém oku, a když vidím cizí dítě s nudlí, nebo na nás někdo ve frontě chrchlá, v tu chvíli se jednoduše tvářím jako kyselá kráva a jasně dávám najevo znechucení. Ať si všichni svoje bacily laskavě nechají doma,“ povzdechla si modelka. Vypadá to tedy, že za oceánem se skutečně nenudí. 

VIDEO: Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá.

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá. Petr Soukup, Markéta Reinischová