„Přijela pouť! Užili jsme si to,“ pochvaluje si moderátorka Televizních novin. S osmiletým synem Lucasem, tříletou dcerou Lindou a nejspíš i novým přítelem Michalem Smečkou (někdo Lucii s dětmi přece fotit musel) navštívili v neděli hned několik atrakcí. Lucie si dokonce osedlala fialového kolotočového slona a s koutky zavěšenými až za ušima s ním vzlétla k nebesům! „Na slonovi jsem ještě neletěla!“ hlásila z pouti, z níž si navíc odnášela i perníkové srdce s nápisem Dárek z lásky.

Na pouti je jako doma i modelka Agáta Prachařová. „Není nad vatu… jakoukoliv,“ svěřila a nezapomněla se vyfotit s obrovským růžovým chomáčem, od něhož byla celá zalepená. Stejně na tom byla také její dvanáctiletá sestřička Kordulka.

Dceru legendárního fotbalového kanonýra Tomáše »Bombera« Skuhravého (52) Michaelu (30) nelákaly na pouti ani tak atrakce, jako spíše stánky s cukrovinkami. Módní návrhářka si ale se svou postavou může dovolit i banán v čokoládě.

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (25) patří mezi největší milovníky každoroční události. „Na Matějské jsem letos podruhé a rozhodně ne naposledy,“ přiznala s tím, že je věčné dítě. Miluje nejen kolotoče, ale hlavně typické sladkosti, jako jsou perníková srdce a cukrová vata. Garde jí na pouti dělal bráška Patrik.

Hvězda muzikálu Rocky a Mamma Mia! Peter Pecha vyrazil na pouť se snoubenkou Kateřinou. A protože jsou oba pracovně hodně vytížení, museli si výlet na pražské Výstaviště hodně dlouho dopředu naplánovat.

VIDEO: Takové atrakce na vás čekají na Matějské:

Video
Video se připravuje ...

Atrakce na Matějské Eva Fornálová

Fotogalerie
43 fotografií