Zpěvák předstoupil v plné síle před davy fotografů a také fanoušků, kteří mu přišli poblahopřát k získání hvězdy na chodníku slávy.

„Jsem pyšný, že vás přišlo tolik, abyste byli svědky mého dalšího mezníku v mé kariéře. Je to čest přebírat takovou cenu vedle tak významných osobností, které už tu jsou. Vždy jsem k nim a také k těm, co mají hvězdu před čínským divadlem v Hollywoodu, vzhlížel vzhůru, tak jsem pyšný, že se tady pomalu řadím mezi ně,“ radoval se nadšený Gott.

V rámci svého ocenění také zavzpomínal na svou píseň Hvězdy chodníků, kterou si s touto událostí spojil. „Když jsem tuto píseň před pětatřiceti lety zpíval, netušil jsem, že jednou to bude částečně i o mně, že je to takový symbol cesty, která mě vedla k tomuto ocenění. Mockrát vám děkuji,“ prohlásil zpěvák.

Po svém proslovu poklekl ke hvězdě a s pomocí Sagvana Tofiho, jenž je autorem muzikálu Čas růží složeného z Gottových písní, který se právě v Hudebním divadle Karlín uvádí, hvězdu odhalili. Gott pak rozdal ještě pár úsměvů do fotoaparátů, vyskočil na obě nohy a s poděkováním a zamáváním odešel.

VIDEO: Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval. Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
33 fotografií