Ani se nehnout, nedýchat a dlouhé minuty nemrknout. Nejenom to musela herečka, kterou diváci znají především jako Adrianu Peškovou z Ulice, vydržet.

“Díky Specialistům jsem si zažila několik kaskadérských kousků. Pobodali mě nožem, byla jsem u srážky autem. Oproti Ulici, kterou mám ráda, ale jsem z ní zvyklá na klidný ateliér, to pro mě byla příjemná změna. A hlavně to bylo vůbec poprvé, kdy jsem si zkusila zemřít na kameru, kde je vidět každý detail, každý nepatrný nádech, každé sebemenší mrknutí,” vzpomíná na natáčení Specialistů Vaculíková.

Jednu situaci by ale nejradši z paměti vymazala. “Byl to hodně zvláštní pocit hrát mrtvou, ale vůbec nejdivnější bylo, když mi Honza Zadražil dělal masáž srdce,” vypráví napínavou scénu s kolegou, kterého diváci seriálu Specialisté vídají v roli komisaře Čermáka.

“Nebylo to vůbec příjemné vzhledem k tomu, že mi srdce normálně bilo. Chvilkami jsem měla vnitřní hysterii, přála jsem si, aby už toho proboha nechal. Fakt jsem se bála,” přiznává herečka, co všechno podstoupila pro natočení dílu Specialistů s názvem Vražda na objednávku, který diváci TV Nova uvidí už dnes večer. 

VIDEO: Šárka Vaculíková v seriálu Specialisté

Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaculíková v seriálu Specialisté TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií