Miki se zase jednou předvedl jako velký pokušitel. Adriana je po rozchodu s Eddiem docela v háji, ovšem Miki zná na její chmury lék – alespoň si to myslí. Když se jí snažil spravit náladu před necelým rokem, kdy její vztah s Eddiem procházel krizí, skončilo to úletem v Coolně, který si Adriana pak vyčítala. Teď se zdá, že se schyluje k dalším žhavým chvilkám mezi nimi…

Milostné scény, jak známo, nepatří mezi herci k nejoblíbenějším. To ale v případě dnešních hlavních aktérů, Šárky Vaculíkové a Václava Matějovského, neplatí. „Já je zvládám skvěle, užívám si to. Ležet s nahatou slečnou v posteli mi přijde zábavný. Je to spíš sranda, než že bychom se styděli. Jsme na sebe už zvyklí a navíc na natáčení je veselá atmosféra,“ prozradil bezprostředně po natočení téhle scény mladý herec.

A sympatická Šárka jeho slova jenom potvrzuje. „Já milostné scény točím ráda. Říkám si, že se musím svlékat, dokud jsem mladá. Pak už to nepůjde,“ směje se herečka. „Tady v Ulici jsem při milostných scénách naprosto v klidu, protože vím, že stejně nemůže být nic vidět vzhledem k tomu, v jakém čase se seriál vysílá. Vím, že ostatní herečky to řeší, já moc ne. Nestresuju se tím,“ dodala s tím, že ale i jí už kdysi bylo při milostné scéně úzko. „Mám štěstí, že v Ulici točím scény s lidmi, které znám. To je fajn, už tam není ten trapný moment, kdy sedím obkročmo na herci a říkám mu: Těší mě, já jsem Šárka Vaculíková. Ale i to jsem párkrát zažila, to bylo peklo. Třeba ve filmu Deset pravidel, jak sbalit holku s Jakubem Prachařem,“ zavzpomínala herečka.

Nahou scénu Adriany a Mikiho uvidí diváci TV Nova už dnes večer v Ulici.

Fotogalerie
14 fotografií