Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Feťák ujížděl policii: Zběsilou jízdu ukončil spadlý strom

Po zhruba dvaceti minutách opilce dostihli.
 (Autor: PČR)
Autor: ana, PČR - 
23. února 2018
21:49

Muž pod vlivem pervitinu nastoupil před pár dny do svého vozu v Kraslicích. Jeho zběsilé počínání se však nezdálo jedné z hlídek. Okamžitě se za ním vydala. Řidič však začal zběsile ujíždět. Řádění natočila kamera v policejním voze. Jeho jízdu ukončil strom spadlý přes cestu.

Vše začalo zcela nenápadně. Na kamerovém systému si hlídka všimla dvou mužů a jedné ženy. Všichni byli pro policisty známé firmy s drogovou minulostí. Když všichni nasedli do auta, bylo zle. Policisté totiž věděli, že ani jeden z nich nevlastní řidičák.

Drogy vyhazovali z okna

Hlídka se pustila do pronásledování auta. „Ani před výstražné upozornění posádka odmítala zastavit,“ řekla k případu krajská policejní mluvčí Kateřina Krejčí. V jednu chvíli dokonce došlo k drobné nehodě. Řidič úmyslně vjížděl do protisměru.

Hlídka si všimla, jak z okna auta vyhazují nějaké předměty. Podle všeho se jednalo o pokus se zbavit většího množství drog,“ doplnila Krejčí.

Dalšímu řádění zabránil strom

Když už posádka neměla zbytí, protože jí policie byla stále v patách, zahnula na lesní cestu. Jízda se stala pořádným dramatem. Na neudržované cestě ležela pořádná vrstva sněhu. Jízdu zničehonic zastavil až vyvrácený strom.

Test na drogy byl u řidiče pozitivní. Muž má i přísný zákaz řízení. Žena u sebe měla 16 gramů pervitinu. Policie se případem i nadále zabývá. Je jen obrovským štěstím, že se nikomu nic nestalo.

al.bunda ( 23. února 2018 22:46 )

Tak konečně Bartoše chytli jo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání