Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dětský gang (7 až 9 let) přepadl děvčátko (10): Za větrovku ji shodili na zem a začali dítě bít

Bitka dětí.
Nová verze mlátičky z Loun + zmínka o výpalném  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
17. února 2018
16:37

Hrůza ve slovenském Humenném. Čtyři děti ve věku 9,7,9 a 8 let měly po poledni přepadnout děvčátko, kterému je teprve 10 let. Chtěly mu sebrat peníze a věci, které měla u sebe. Podobný scénář se nedávno odehrál i v Bratislavě. Kdo agresivní děti odehnal?

Policejní vyšetřovatel nedávno zastavil trestní stíhání čtyř dětí (8, 7, 9 a 8), které na chodníku před potravinami ve Snině přepadly desetileté děvčátko. Členové dětského gangu nejsou kvůli svému věku právně zodpovědní.

Školačku gang za větrovku stáhl na zem a kopanci se ji pokusil obrat o mobil, sluchátka a peníze. Přepadlé děvče od dalších kopanců a oloupení ochránila kolemjdoucí žena. Případ Novému Času potvrdil policejní mluvčí Daniel Džobaník.

Podobný případ se před časem odehrál v Bratislavě, kde na sídlišti v okrajové části metropole tříčlenný gang (8, 10 a 9) přepadl školáka (9). Chlapec dostal několik facek a parta ho chtěla obrat o bicykl. I v tomto případě všemu zabránil dospělý, který šel okolo.

Policie zastavila trestní stíhání též pro nízký věk. Slovenský web uvedl, že za přepadeními jsou i často rodiče dětských členů gangu. Svým dětem samozřejmě nevysvětlí důkladně následky svých nebezpečných činů.

Video: Drsné napadení dětí v Lounech

naidka ( 17. února 2018 19:11 )

Slovenský web uvedl, že za přepadeními jsou i často rodiče dětských členů gangu. Svým dětem samozřejmě nevysvětlí důkladně následky svých nebezpečných činů. Spíše jim rodiče poradí, jak na to.

Xeen ( 17. února 2018 18:47 )

V tom případě ovšem nešlo o útok, ale o pouhé multikulturní obohacení a blesk by se měl okamžitě omluvit za svůj rasistický článek. Než na něj romea a spol podá žalobu.

agfor ( 17. února 2018 18:45 )

To je z toho, že se k čmoudům chováme slušně. Mají dostávat nakládačku na potkání.

andorea ( 17. února 2018 18:21 )

Typický útok ve smečce...

drazor ( 17. února 2018 17:45 )

Autor je asi magor pokud dokáže napsat takovou hovadinu. " I v tomto případě všemu zabránil dospělá, který šel okolo."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání