Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Dětský gang (12 až 14) řádil v Opavě. Jeho obětí se stal 52letý muž

Dětský gang řádil v Opavě.
 (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rys - 
10. listopadu 2018
12:58

Tlupa asociálních dětí vedená patnáctiletou puberťačkou vyplenila byt zapomnětlivého muže (52) v Opavě. Nahrálo jim, že muž zapomněl klíč ve dveřích.

Gang složený kromě mladé velitelky ze dvou dalších dívek (12 a 14) a tří chlapců (13 až 14) zabíjel čas šmejděním po domech a hledáním, co by se kde dalo ukrást. V Rybářské ulici jim v činžovním domě nahrály dveře se zapomenutými klíči v zámku.

V bytě odcizili peněženku s finanční hotovostí ve výši sedm tisíc korun, různé osobní doklady, platební kartu, dámskou obuv, dámské běžecké boty, sportovní obuv, bundu a klíče, vše v hodnotě téměř deset tisíc korun,“ prozradil policejní mluvčí René Černohorský.

Celá záležitost je tak nadále ve vyšetřování ze strany opavských policistů a kriminalistů. Vůdkyně zlodějské bandy byla jako mladistvá obviněna z porušování domovní svobody, krádeže a z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

hafblaf ( 10. listopadu 2018 21:20 )

Z takových smradů nic dobrého nevyroste, akorát budou parazitovat.

agfor ( 10. listopadu 2018 17:30 )

Co si všechno ještě musí Češi nechat líbit od cikánů ?

pekaaaros ( 10. listopadu 2018 14:10 )

Joo jo. Do ghet na Ostravsko pán kníže Schwarzenberg z okénka svého zámku nedohlédne. Proto si myslí, že romové jsou ti utlačovaní a Čecháčci ti zaostalí komunističtí xenofobové. No nic, jdu jíst koláče, že ano.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání