Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladíci v maskách přepadli benzinku! Prodavač se bránil koštětem

Autor: rc - 
24. listopadu 2018
20:57

Začátkem listopadu se pokusili vyloupit benzinku v obci Hevlín dva maskovaní lupiči (20 a 21). Prodavač se jich však nezalekl a šel proti nim s koštětem! Muže zachytila kamera a policisté je již dopadli.

S maskou lidské lebky a v helmě se začátkem listopadu pokusili vykrást benzinku v Hevlíně dva mladíci! Ovšem prodavač, který měl ten den službu, se jich nezalekl a bránil se koštětem. Avšak marně. Mladíci proti němu šli s teleskopickým obuškem. „Dva muži tehdy vešli do prodejny a požadovali vydání finanční hotovosti. Jeden měl na hlavě helmu pro motocyklisty a druhý masku lidské lebky. Motorkář se oháněl kovovým teleskopickým obuškem a jeho komplic si přinesl sportovní tašku,“ řekla mluvčí policie Lenka Drahokupilová.

„Přepadený prodavač se nezalekl a začal se ohánět koštětem. Pachatel s obuškem trval na vydání peněz a druhý zatím začal plnit tašku kartony cigaret. Když měl tašku plnou, dal se na útěk. Následoval ho i motorkář, jenže se vydání peněz nedočkal a utekl s prázdnou,“ dodala. Lupiči prchali směrem do Rakouska, proto se do pátrání zapojila i rakouská policie. Muže navíc při lupu zachytila kamera, a tak netrvalo dlouho a strážci zákona je vypátrali. Jelikož oba dva mladíci byli z Rakouska, budou za svůj čin stíháni tam.

VIDEO: Mladíci v maskách přepadli benzinku! Prodavač se bránil koštětem

Mladíci v maskách přepadli benzinku! Prodavač se bránil koštětem. Mladíci v maskách přepadli benzinku! Prodavač se bránil koštětem. | Policie ČR

 

dietr ( 25. listopadu 2018 07:47 )

Mladíc spoléhají na to, že distributor padělaného zboží a omamných bylinek nebude nic hlásit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání