Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Tyran vyhodil fenku za jízdy z auta: Běžela za ním, dokud nepadla vyčerpáním

Autor: shp - 
19. února 2018
10:09

Už ho nebavila, nebo mu vadilo, že je březí. Rozhodl se jí zbavit naprosto bezcitným způsobem. Krutý majitel fenečky ji vyhodil v ruském Rostovu na Donu za jízdy z auta a ponechal svému osudu.

Nebohá čubička, které začali místní říkat Dinka, za svým majitelem běžela několik kilometrů. Snažila se ho dohnat, ale nakonec jí došly síly.

Snahu zoufalé fenky natočil řidič ve voze, který jel za bezcitným majitelem zvířete. Video se brzy stalo v Rusku virálním. Tisíce lidí ho sdílely na sociálních sítích.

Fenka zanedlouho poté, co byla ponechána svému osudu, porodila šest štěňat. Naštěstí se o ni začala starat dobrosrdečná Diljara Nosova (30).

Krmím ji a ona pak běhá za mým autem. Vždycky se pak ale vrátí za štěňátky,“ Ruska řekla podle The Sun. Fenečka žije stále na chladné ulici.

alenotakno ( 19. února 2018 20:17 )

jim bude dobře, ale s tebou to bude kritické až tě jednou čmoudi vemou do pracek. Tam čmoudi nikdy nebudou a budete se tam pak cpát ostodvacet. A začnete si vážit Kima, když vás tam pustí.

honza46 ( 19. února 2018 18:50 )

Vy asi nemáte rád psy,protože nevíte, jakou umí dát lásku osamělému člověku, jak mě vítá, když přijdu domů, jak si hrajeme a navíc, pes ,prospí více než polovinu dne, takže mu to nevadí ani v tom paneláku a na šňůře ho tahají jen blbci, kteří ho nenaučili chodit

homoerectus ( 19. února 2018 18:43 )

Psi, kteří mají za sebou těžkou životní zkušenost, jsou velmi vděční, hodní a oddaní. Taky mám doma jednoho, kterého jsem sebrala z ulice. Minimálně měsíc se potuloval po sídlišti, ve dvacetistupňových mrazech spal ve křoví mezi domy.

odetka ( 19. února 2018 16:34 )

majojo ( 19. února 2018 14:38 )

Ten by tě nakopal do ***e jako první, bolševiku zasranej.

Zobrazit celou diskusi