Janeček dlouho váhal, jestli se takový dárek pro děvčátko hodí, ale nakonec se uvolil. „Je to pro mě totiž věc nevyčíslitelné emotivní hodnoty a chtěl jsem, aby Emilka ke svému jubileu, jak sama říká, ode mě dostala něco, co i pro ni bude jednou důležité a nezapomenutelné. Tyto hodinky dostala moje maminka od tatínka za první republiky a já jsem rád, že je mohu předat dál své milované dceři, aby je opatrovala pro další generaci,“ prozradil Blesku Janeček.

Ke sto let starým hodinkám pak v pátek dostala první ze tří narozeninových oslav. Jednu měla s tátou, mámou Terezou a kamarády, další ji čeká o víkendu s rodinou z máminy strany a nakonec po neděli bude ještě jedna ve škole.

„Emilku pořád vidím jako miminko, které jsme si právě přinesli z porodnice,“ vzpomíná Janeček. „Narodila se nám v Hollywoodu, tedy na správné adrese, protože jsme s Terezou špatně spočítali, kdy se má narodit. Má tak i americké občanství,“ říká producent, který poctivě odděluje rodinu a svou práci. „Divadlo je moje druhá láska, byť se teď s jedním z dětí budu loučit. Ples upírů bude v červnu končit, abychom od září mohli vrátit legendárního Fantoma Opery,“ dodává Janeček.

VIDEO: Mátlová o narozeninách dcery Emilly.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mátlová - Emilly narozeniny Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
14 fotografií