Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická smrt krásné Jany (†28): Hokejistu Kunce sužuje svědomí

Autor: rys - 
7. února 2018
19:53

Jako vypálený cejch tíží svědomí bývalého hokejového reprezentanta Daniela Kunceho (47) skutečnost, že zavinil smrt své spolujezdkyně Jany D. (†28). Poté, co podnapilý s luxusním mercedesem tragicky havaroval, zhroutil se a zavřel před světem. Navíc mu hrozí až osmileté vězení!

K osudné havárii došlo loni 8. prosince nad ránem poblíž centra Olomouce. Zatímco půvabná vizážistka českých celebrit Jana D. byla na místě mrtvá, Kunce vyvázl se středně těžkým zraněním. A po psychickém kolapsu pobyl zhruba týden v péči psychiatrů.

Od propuštění ze špitálu téměř nevychází ze svého domu v obci na Olomoucku. „Je z toho úplně na dně,“ prozradil Blesku soused, který bývalého hokejistu dobře zná, a dodal: „On sice navenek působí jako velikej drsnej chlap, ale uvnitř bije strašně dobré srdce. Bohužel to, co udělal, je neomluvitelné a on si to uvědomuje.“

Alkohol v krvi

Kunce totiž narazil do betonového sloupu s krví naředěnou alkoholem, což potvrdili i policisté. „Alkohol byl u řidiče detekován. Vzhledem k tomu, že se jedná o důkazní prostředek probíhajícího trestního řízení, nebudeme k hladině alkoholu sdělovat žádné bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Urbánková. Podle důvěryhodného zdroje měl muž v krvi 2,7 promile.

Zběsilá rychlost

Opile a zběsile hnal Kunce osudnou noc mercedes městem. Podle toho, jak bylo auto zdemolováno, musela být rychlost výrazně vyšší než v obci povolená padesátka. „Výsledky znaleckých zkoumání nemáme zatím k dispozici,“ sdělila k tomu policejní mluvčí. „Bylo zahájeno trestní stíhání řidiče vozidla, jakožto obviněného z trestných činů ohrožování pod vlivem návykové látky a usmrcení z nedbalosti,“ sdělila k případu mluvčí Irena Urbánková.

Monikay ( 8. února 2018 10:39 )

Myslím že už to není žádný mladíček, aby se to dalo vysvětlit bouřlivými hormony... Dělal frajera a výčitky svědomí jsou na místě.

villon ( 8. února 2018 10:03 )

Nejrajcovnější výstřik je při 150 km/h v obci a 250 mimo.

Kytka7 ( 8. února 2018 09:00 )

Možná nepoznala ,že je opilý,kdo ví. A kdo ví co od toho čekala. Trochu zábavy, nebo vic!? Rozhodnutí jí stalo život. A ty vaše...dechberouci, krásné. ..to je k popukání. Vy jste spíš humoristicko -tragické noviny.

pajato73 ( 8. února 2018 07:28 )

nic a nikoho tady nechci omlouvat, ale jiste je, ze opilcovi bych do auta nesedla, to radsi pesky nebo taxik... takze za vina je vlastne tak pul na pul u obouch, ne??

Marianhossa ( 8. února 2018 03:53 )

Tvůj fotr ho měl vyndat dřív a vystrikat dr.zku tvoji máme!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání