Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Michael (43) se opil a spletl si dům: Uškrtil souseda, protože si myslel, že je zloděj

Michael Augustine (43) uškrtil svého souseda. Myslel si, že je to zloděj.
Michael Augustine (43) uškrtil svého souseda. Myslel si, že je to zloděj.  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
3. února 2018
22:19

Přehnal to s alkoholem a zabil souseda. Třiačtyřicetiletý Michael si totiž při návratu z alkoholového večírku spletl dům a považoval svého souseda (†60) za zloděje a vrhl se na něj. Než dorazila policie, kterou opilec sám zavolal, byl napadený bohužel mrtvý.

K tragédii došlo v americkém Missouri. Michael Augustine (43) si pod vlivem alkoholu spletl dům a vrhl se na souseda, protože ho považoval za zloděje. Opilec dokonce sám zavolal policii s tím, že "narušitele přimáčkl k zemi" a ať si pro něj přijedou.

Když strážníci na místo dorazili, našli Michaela, kterak drží svého souseda v tzv. kravatě tak pevně, že nemohl dýchat. Policisté Cliftonovi Kingovi (†60) nemohli nahmatat puls a zavolali proto záchranku. Lékaři v nemocnici už válečnému veteránovi ale bohužel nemohli pomoci.

Michael Augustine (43) skončil následně v policejní cele, vlivem opilosti ale patrně ani netušil, co spáchal. "Je to tak. Pos*al jsem to," přiznal policistům a na fotce ze zatčení se usmíval jakoby nic.

Archivní video: Manžel ubodané prodavačky z Liberce: Zhroutil se mi celý svět

Desterz ( 4. února 2018 10:11 )

Nesmírně mě těší zakázané diskuze u článků "Krvavá řež dětí v nákupním centru v Plzni" a "pomsta za rozřezanou Pamelu". Míra cenzury je totiž jasným ukazatelem nálady národa. Ani fízlovací psi ministerstva pravdy na tom nic nezmění.

kristinn ( 4. února 2018 00:33 )

alkohol je sv*iňa...

villon ( 3. února 2018 23:31 )

Stane se...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání