Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt hvězdy Cranberries Dolores O'Riordan (†46) zaskočila kolegy: Kdo všechno pláče?

/
  • Zpěvačka skupiny Cranberries Dolores O'Riordan
    15. ledna 2018 ● 20:52

    Kapela Cranberries je legendární a stejně tak i nezapomenutelný zpěv jejich zpěvačky Dolores O'Riordan (†46). Není tedy divu, že po jejím náhlém a dosud nevyjasněném úmrtí na ni vzpomíná řada celebrit a oplakává ji. Kdo všechno jí poslal vzkaz do nebes?

  • 1.

    Duran Duran

    Na Dolores mezi prvními zavzpomínala na Twitteru kapela Duran Duran, které ostatně dělal kdysi manažerra její bývalý manžel. „Je pro nás zdrcující slyšet zprávy o odchodu Dolores O'Riordan. Naše myšlenky směřují v tuto hroznou dobu k její rodině."

     

    Duran Duran
    Autor: David Malík

  • 2.

    Hozier

    Poctu zpěvačce složil také zpěvák Hozier, vlastním jménem Andrew Hozier-Byrne (27, kterého proslavila zejména píseň Take Me To Church.

    „Když jsem poprvé slyšel hlas Dolores O'Riordan, bylo to nezapomenutelné. Přineslo to otázku, jak by měl hlas znít v kontextu rocku. Nikdy jsem neslyšel někoho, kdo by svůj nástroj používal tímto stylem. Jsem šokovaný a smutný ze zpráv o její smrti, myšlenky jsou s rodinou."

     

    Hozier
    Autor: Facebook

  • 3.

    Kodaline

    Možná úplně první svůj smutek vyjádřila irská rocková kapela Kodaline. „Absolutně nás šokovaly zvěsti o smrti Dolores O'Riordan! Cranberries nám dali první velkou podporu, když jsme s nimi před lety jeli na turné po Francii. Myslíme na její rodinu a přátele."

    Kodaline
    Autor: Facebook

  • 4.

    James Corden

    Osobně se s Dolores potkal i herec, komik a moderátor James Corden (39), který ovšem v příspěvku na sociální síti zpěvačce zkomolil jméno. „Jednou jsem Delores O’Riordan potkal, když mi bylo 15. Byla milá a a půvabná, dostal jsem od ní podpis na svůj lístek do vlaku. Zlepšilo mi to den. Měla nejúžasnější hlas a vzezření. Je mi moc líto, že dnes zemřela."


    James Corden
    Autor: Facebook

  • 5.

    Liz Phair

    Krásný hold kolegyni vzdala i písničkářka Liz Phair (50), interpretka známé písně Why Can't I?: „Zničená za fanoušky i za rodinu. Dolores O’Riordan měla tak vynikající hlas, tak charakterizující a definující svou éru. Pokračovala by jako vzácný hudební poklad až do pozdního života. Odešla příliš brzy."

    Liz Phair
    Autor: Facebook

  • 6.

    DJ Zane Lowe

     Mnohem stručnější byl DJ Zane Lowe (44). „Jsem smutný, když slyším o úmrtí Dolores O'Riordan. Odpočívejte v pokoji."

    DJ Zane Lowe
    Autor: Facebook

  • 7.

    Kaya Jones

    Smutek nad ztrátou jednoho ze svých idolů vyjádřila i zpěvačka Kaya Jones (33), bývalá členka dívčí kapely Pussycat Dolls. „Bolí mě srdce. Právě jsem slyšela o Dolores. Byla moje dětství. Její hlas byl nadčasový. Moje nejhlubší kondolence její rodině a kapele v tomto těžkém čase. Odpočívejte v pokoji, Dolores O’Riordan, hlase irského anděla."

    Bývalá členka Pussycat Dolls Kaya Jones
    Autor: Profimedia.cz

    Fotogalerie
    23 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy