Vévodkyně z Cambridge ve středu ráno poctila návštěvou prestižní školu Reach Academy ve Felthamu, v západním Londýně. Kate totiž podporuje organizaci, která se snaží dětem usnadnit výuku a zabránit tak, aby je jejich neúspěchy trápily a způsobily jim trauma.

Ačkoliv do akademie chodí děti od 4 do 18 let, vévodkyně nejvíce času strávila s těmi nejmenšími. Hrála si s nimi, pomáhala jim a dle jejích zářivých úsměvů bylo jasné, že děti miluje. Jistě jí drobátka připomněla její vlastní potomky - prince George (4) a princeznu Charlotte (2).

Těm teď nosí pod srdcem sourozence, který by měl prý přijít na svět v dubnu. Ovšem tomu lze při pohledu na Kate věřit jen stěží. V modrém hřejivém kabátě se jí podařilo těhotenství poměrně dobře »zamaskovat«. Pomohlo tomu i to, že si brunetka před břichem často držela kabelku, nebo si tam alespoň ochranitelsky pokládala ruku.

Když si svrchník uvnitř odložila, odhalila slušivé šaty se vzorkem modrých květin. Při bližším pohledu bylo poznat, že se nastávající mamince již bříško trochu nadouvá. Ale ona si ho dál schovávala, a když seděla, dávala si před něj často ruce. Skoro se zdá, jako by nechtěla, aby ho někdo viděl.

VIDEO: Kate se od oznámení těhotenství poprvé objevila na veřejnosti

Video
Video se připravuje ...

Kate se od oznámení těhotenství poprvé objevila na veřejnosti www.youtube.com_Princess Diana & The Royal Family/BPŽ

 

Fotogalerie
69 fotografií