"Nikdy! Strašně mi lezou na nervy," odpověděla vítězka čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas Berenika Kohoutová na otázku, jestli se bude nadále stýkat se svými kolegy a protihráči. Kohoutová zkrátka jako správná herečka pokračovala i po soutěži ve své roli zpěváka Keitha Flinta z kapely Prodigy, kterého ve finále ztvárnila.

Nejvíc se herečka navezla do Dalibora Gondíka, který všem po celou dobu soutěže vyvařoval samé dobroty. "Ten? Ten mi právě chybět nejvíc nebude. Ještě kvůli němu ztloustnu," řekla tn.cz se smíchem půvabná umělkyně, která se proslavila zejména v seriálu Ulice, zřejmě tedy svá slova nemyslela úplně vážně.

K prvnímu místu Berenice gratulovala minulá vítězka Taťána Vilhelmová, která je také exmanželkou Bereničina manžela Pavla Čecháka. Vztahy mají mezi sebou ale herečky přátelské.

Co mělo však do přátelství daleko, byly komentáře na adresu Bereniky, s jejímž vítězstvím mnoho diváků nesouhlasilo. Podle mnohých měla totiž vyhrát Aneta Krejčíková, která skončila až na 4. místě. „No vylízali tomu zase p**el. Nejhorší opět vítěz. Ještě, že jsem to neviděla, ale stačí tento článek a mám dost. Ta, co byla trapná, neuměla zpívat a byla falešná jak já v koupelně, je vítěz?! A holka, která opravdu zazpívala a uměla, tak je poslední?! Asi jiný Matrix,“ nechápal kdosi na sociální síti.

Kritiku, kterou jí občas soutěžící častují přes Facebook, si ale Berenika nijak nebere. "Absolutně nečtu žádné komentáře. To je jediné, co může člověka ochránit. Hezké věci mi lidi píšou i tak a nemusím kvůli tomu projíždět komentáře na sociální síti,“ dodala.

VIDEO: Jak Martin Dejdar prožíval sundávání masek?

Video
Video se připravuje ...

Dejdar skučel bolestí! Takhle bolí sundávání masky z Tváře! Twitter

Fotogalerie
38 fotografií