Práce spojuje lidi. Dokonce lze při práci najít i přátele na celý život. To je přesně příklad herečky Kate Winslet a jejího kolegy Leonarda DiCapria. Dvojice si zahrála osudové role ve filmu Titanic a díky nim se zapsala do srdcí většiny světa. Jako zamilovaná Jack a Rose byli totiž nezapomenutelní...

Krásný vztah si však herci přenesli i do soukromí, což by se dalo považovat za dar, protože to není úplně obvyklé. A co víc? Toto přátelství trvá už dvacet let, od natáčení snímku. Pokaždé, když se tyto dvě hvězdy sejdou na červeném koberci, je vidět, jak rádi se vidí, a při každém předávání cen si drží palce nebo jim dokonce kanou slzy štěstí. Tyto dva však pojí pouze vazby kamarádské, nikoliv partnerské.

Titanic, ve kterém si DiCaprio s Winslet zahráli, je známý americký velkofilm, který v roce 1997 natočil režisér James Cameron a získal řadu ocenění. Zejména 11 Oscarů včetně Oscara za nejlepší film roku. Snímek pojednává o katastrofě zaoceánské lodi Titanic z roku 1912 a patří mezi nejnákladnější filmy v historii světové kinematografie. S celosvětovými tržbami ve výši 1,8 miliardy dolarů drží zároveň titul druhého nejúspěšnějšího filmu všech dob.

VIDEO: Jaká je pravda o lodi Titanic?

Video
Video se připravuje ...

Pravda o Titanicu: Video, které už vidělo 30 milionů lidí, vám otevře oči 

Fotogalerie
64 fotografií