Manželská dvojice dorazila bok po boku do pražského Divadla Radka Brzobohatého na premiéru představení Parfém v podezření. Nejprve byla blondýnka zavěšená v rámě manžela, posléze se pár usadil společně ke stolku.

I když dříve Hrušínský odmítal společné focení se ženou a vždy se snažil fotografům utéct ze záběru, tentokrát zůstal sedět. I když na něm bylo poznat, že mu pohled do objektivů není zrovna dvakrát příjemný. Zato jeho choť působila uvolněně, mile se usmívala a k manželovi se dokonce něžně tulila. Společné snímky jí tak zřejmě vůbec nevadí.

Nejmladší člen známého hereckého klanu se oženil v roce 2015. Obřad probíhal ve vší tajnosti a navíc v daleké Itálii. Představitel Jirky z Discopříběhu tehdy nic nekomentoval a utajenou veselku nechtěně prozradil jeho táta, Rudolf Hrušínský mladší (71).

„Samozřejmě že mám radost, že se syn konečně oženil,“ radoval se tehdy, ale nic bližšího už dodat nechtěl. „Nezlobte se, víc vám k tomu ale říct nemůžu. Je to synova soukromá věc,“ dodal pro Blesk.

VIDEO: Ve filmu Decibely lásky se poprvé spolu před kamerou objevili otec a syn, Rudolfové Hrušínští!

Video
Video se připravuje ...

Decibely lásky: Poprvé spolu před kamerou otec a syn Hrušínští! youtube.com

Fotogalerie
40 fotografií