Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Válečný veterán zemřel v nemocnici na zástavu: Sestra mezitím hrála videohry

Bill zemřel v nemocnici, když sestra hrála videohry.
Bill zemřel v nemocnici, když sestra hrála videohry.  (Autor: koláž blesk.cz/Betts and Son Funeral Home/profimedia)
Autor: aba - 
20. října 2017
19:53

Válečný veterán, který přišel o obě nohy kvůli cukrovce, se spoléhal na nemocniční zdravotní péči. Tam ale zemřel na náhlou zástavu srdce a sestra ho našla až ráno, kdy už nebyla šance mu pomoci. Hrála totiž při službě videohry.

Bill Nutter sloužil ve válce ve Vietnamu, kde byl proti americkým vojákům použit plyn, kvůli kterému měl vleklé zdravotní potíže celý život. Trpěl závažnou cukrovkou, kvůli které přišel o obě nohy a v nemocnici pro veterány v Massachusetts v Americe mu měli pomoci s dalšími akutními problémy.

Jenže v noci, kdy ho postihlo srdeční selhání, měla službu sestra Patricia Waible, jež se více než o pacienty starala o své počítačové hry, které hrála celou noc a tak Billa nepřišla zkontrolovat. Ten v noci zemřel a sestra na to přišla až ráno, kdy už muži nebylo pomoci. Podle spisu to doktorovi oznámila gestem, při kterém si přejela palcem přes krk.

Sestra sice nejprve tvrdila, že se na pacienta šla podívat tak, jak měla, a dokonce i podepsala záznamy o kontrole. Kamerové záznamy ji ale usvědčily. Záběry dokázaly, že se celou noc nezvedla od svého počítače.

Nemocnice incident prošetřuje a Patricii nejprve přeložila a poté s ní ukončila pracovní poměr. Vdova po mrtvém veteránovi Caroll zvažuje legální kroky, které by proti nemocnici podnikla.

Video: Studentka ošetřovatelství se zřítila z pavlače v šestém patře.

Gentleman3 ( 21. října 2017 15:28 )

Clanek je ovsem o necem jinem.. Veteran tam mel mit snad nejakou signalisaci.Nakonbešc clovek se narodil proto, aby umrel. Fatalismus

europa ( 21. října 2017 06:03 )

Válčil ve Vietnamu? Tož dobře mu tak, zmetkovi vrahounskýmu. Měl skončit mnohem dřív a mnohem hůř!!!!!

majojo ( 20. října 2017 23:25 )

Na druhou stranu: Zachránila by ho? Leda zbytečnej cirkus po špitále.

brezovakroman ( 20. října 2017 21:54 )

To je také jedinéá věc kterou personál nemocnic zvládá pří práci na PC na jedničku

kiwi65 ( 20. října 2017 21:48 )

 Stejný jak u nás.

Zobrazit celou diskusi