„Chtěla jsem se nějak normálně vyfotit a ukázat Vám, že mám nové vlasy, no....nepovedlo se. A tak jsem použila tu, co jsem fotila pro ségru v Ikea,“ napsala Gábina k fotce na Instagramu, na níž se představila v nové podobě.

„Ehm. Brunetka je zpět, vlasy dostaly po létu potřebnou péčí a střih a barvu a vůbec všechno,“ popisuje moderátorka zpráv na Primě. Donedávna ji přitom diváci mohli vídat s delším, světlejším a jemně zvlněným účesem. Teď si ale budou muset zvyknout na její nové já.

„Delší ofina byla pro zničené vlasy nevyhnutelná, ale já si ji po 12 letech dost užívám, můžu ji přiznat a nemusím, no prostě boží!“ neskrývala nadšení Česká Miss 2013, která ale podle mnohých opticky o pár let zestárla. Možná za to ale také může fakt, že se na fotce neusmívá.

Někteří její příznivci se zase nechali v komentářích slyšet, že nejvíc to Gabriele slušelo v dobách jejího vítězství v Miss. Tehdy měla sestřih velmi nakrátko, čímž se navíc od ostatních královen krásy značně odlišovala. „Kdybych byla celý život stejná, nebyla bych to já,“ neláme si ale s kritikou hlavu Lašková alias Kratochvílová.

VIDEO:  Zprávařka Gábina přikládá účesům zřejmě velkou váhu...

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
43 fotografií