Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Štrůdl vás provede erotickou komunikací i uměním zevlingu

16. srpna 2017
17:39

Tomáš Klus, Suvereno, Daniel Nekonečný, Filip Říha nebo sexuoložka Gaia Poupětová vás provedou prvními narozeninami inspirativní akce zvané Štrůdl. Oslavy doprovázené workshopy a hudbou se budou konat na střeše galerie Vanguard v Praze. Tyto ojedinělé prostory se strhujícím výhledem na Prahu se promění v místo, kde si každý z nás bude moci sáhnout do míst svého Já, kde možná nikdy nebyl.

Narozeniny inspirativního projektu Štrůdl nesou podtitul More Life, less bullshit a jak říká zakladatelka akcí Lucie Špaková, na Štrůdlech speakeři i návštěvníci žijí naplno.

„Život máme jen jeden, záleží tedy na nás, jak ho naplníme. Slovo život chápeme jako pozitivní, ultimativní a neopakovatelný zážitek a jedinečnou možnost. A balast je zkrátka balast, všechno ostatní, čím si zbytečně komplikujeme nebo kazíme život - typicky třeba přemítání nad tím, co by si o mě kdo mohl myslet. Není to fuk? Nejdůležitější je být ve shodě se sebou samým a se svými vnitřními hodnotami. Pokud mám sám v sobě 'hodnotově uklizeno', mohu začít skutečně žít a prožívat. A to se snažíme na Štrůdlu návštěvníkům odkrýt.“

Na narozeninovou neděli jsou připraveny workshopy na téma Umění zevlingu, Jak si užít naplno komfortní zónu nebo jak na erotickou komunikaci. Jak na problémy v sexuálním životě se zaměří sexuoložka Gaia Poupětová. „Myslíte si, že v sexu všechno funguje 'tak nějak samo od sebe' a není potřeba se jej učit? Pak je docela dobře možné, že už teď pácháte vztahovou sebevraždu. Společně se podíváme na to, jak předcházet postelové krizi a prakticky si vyzkoušíme takzvané trapnocvičení. Můžete si tak sami na sobě otestovat, kolik rozpaků vyvolá nevinná pryžová pomůcka, když se vám dostane do rukou.,“ říká Gaia Poupětová.

Dalším z těch, kteří se do workshopu zapojí, bude zpěvák Daniel Nekonečný. Ten se snad poprvé v historii objeví na veřejnosti bez ohňostrojů na hlavě a sluncem zalitého oblečení. Rozhodl se, že pouze pro Štrůdl odhodí masku showbusinessu a přijde se podělit o životní zkušenosti sám za sebe. Pozvání na akci přijali i zpěvák Tomáš Klus nebo Olga Lounová. Narozeninová párty Štrůdlu proběhne v neděli 20. srpna od patnácti hodin na střeše galerie Vanguard v Praze. Více informací na strudluj.cz

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi