„Že vám není blbý psát veřejně takové komentáře. Člověk si holt už nemůže dávat fotky na svůj vlastní profil na Instagramu, aby ho tam nějací blbečci hned debilně neokomentovali. Starejte se o to, jak vypadáte ve svých 61 letech vy,“ hájila před časem svou maminku Anička.

Teď už je ale vše jinak. Urážky sice odrazila, ale zřejmě ani jí se moc nezamlouvá, že Dáda plní Instagram fotkami, na nichž vystavuje postavu a dekolt. „Ať si dělá, co chce. Jen si myslím, že by to měla dělat s rozvahou,“ okomentovala pro web Expres.cz chování Patrasové.

Té sice v dalších fotkách nemůže bránit, ale sama se na ně rozhodně nemusí dívat. Proto se rozhodla, že si přestane mámina profilu na sociální síti zcela všímat. „Já ji na Instagramu nesleduju, takže už ani nemám přehled o tom, co tam přidává,“ přiznala Slováčková.

Nehodlá prý řešit ani další případnou kritiku. „Už to přehlížím. Důležité je pro mě to, co si myslí moje okolí. A moji kamarádi, praví kamarádi, to neřeší a ani by je nenapadlo mi to ukazovat,“ vysvětlila finalistka druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas s tím, že se snaží nemotat ani do vztahů svých rodičů.

„Já o aktuální rodinné situaci nic nevím. Nestarám se o to,“ doplnila. Ostatně není se čemu divit, Anička má svůj život a nemůže tak řešit, že její otec Felix Slováček (74) žije s výtvarnicí Lucií Gelemovou (34) a matka Dagmar si zase našla italského milence Vita (47). I bez rodinných dramat má mladá herečka a zpěvačka dost práce.

Kromě toho, že se stala novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, též hraje v pěti muzikálech a právě zkouší dva nové. V roli Rózi ji budeme vídat v Krysařovi divadla Kalich a v muzikálu Iago v Divadle Hybernia si zahraje Desdemonu.

Navíc by chtěla vydat vlastní desku. „Už se na tom pracuje. Akorát to jde pomalu. Písničky se jen tak nenapíší, pokud to má mít nějaký smysl, a s hudbou je to podobně,“ vysvětlovala pro web Expres.cz. „Momentálně máme hotových šest písniček,“ dodala.

VIDEO:  Dcera Patrasové a Slováčka o rozkolu rodičů: Nejlepší bylo se odstěhovat!

Video
Video se připravuje ...

Dcera Patrasové a Slováčka o rozkolu rodičů: Nejlepší bylo se odstěhovat! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
47 fotografií