Zatímco Andrej byl od rána ve skvělé náladě a svatbu si užíval, Monika přiznala nervozitu. „Bylo to trošku stresující, bylo teplo a byla jsem nervózní. Byla jsem opravdu dojatá, dokonce ukápla slza. Doufám, že nejsem rozmazaná.“

„Bylo to skvělý, mně se to líbilo a jsem rád, že po 23 letech jsme se vzali a určitě je to na celý život,“ netajil se ženich. „To určitě, podruhý bych to nedala,“ dodala nevěsta, kterou k oltáři vedl bratr. Babiše přivedla jejich dcera Vivien. „Naše Vivinka měla včera narozeniny, 17 let, je trošku plachá. Naše děti si přály, abychom se vzali,“ říká Babiš.

Jejich novomanželský polibek nebyla obyčejná pusa, ale vášnivé políbení. „Byl to francouzský polibek, vynutil jsem si ho a psal jsem jí dopoledne, aby ho neodflákla,“ pochlubil se Andrej.

Manželé Babišovi zatím svatební cestu odložili na neurčito. „Pojedeme na dovolenou s dětmi, pak asi na podzim vyrazíme my,“ říká Babiš, který by se strašně rád podíval na Bora Bora.

Hodně lidí zajímá, zda mají předmanželskou smlouvu. „Žádná předmanželská smlouva není a ani nebude. My jsme strašně dlouho spolu a samozřejmě náš vztah měl nějaký vývoj. Na začátku asi Monika chtěla svatbu, i když to nikdy neřekla, ale říkal jsem jí, to bude vypadat blbě, budeš vypadat jako zlatokopka. Pak jsem chtěl zase já, ale to nechtěla ona, asi byla naštvaná,“ prozradil ministr.

ANO! Babiš a Monika jsou svoji: Podívejte se na nejvášnivější novomanželský polibek!

 

Video
Video se připravuje ...

ANO! Babiš a Monika jsou svoji: Podívejte se na nejvášnivější novomanželský polibek! Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Tenkrát na západě: Babiš si vedl Moniku k oltáři za zvuků slavné melodie Jan Jedlička