Dcera expremiéra Stanislava Grosse (†45) nedávno vydala nový klip k písni Léto, s níž je od 80. let neodmyslitelně spjatá právě zesnulá Bartošová. S nápadem na inovaci skladby přišel muzikálový producent František Janeček (72), který k ní napsal hudbu.

Natálka prý byla nabídkou okamžitě nadšená. „A jelikož nechce Ivetku napodobovat, byť ji měla moc ráda, dostala zcela nový kabát. Věříme, že se bude líbit,“ řekla deníku Aha! její matka Šárka Grossová (47).

VIDEO: Posuďte sami, jak Grossová hit Bartošové přezpívala

Video
Video se připravuje ...

Grossová jako nová Bartošová: Poslechněte si, jak Natálka přezpívala Ivetin hit Léto! GoJa

Zatímco na YouTube je klip hitem a zhlédlo ho již přes 300 tisíc lidí, vdovec po Bartošové nemůže o novém hitu ani slyšet. Navíc se dost nechutně vyslovil na adresu samotné Grossové. „Všude slyším, že Natálie Grossová, která má možná ještě na zadku fleky od plínky, je zpěvačka. Tak u mě tedy není, nezlobte se na mě,“ nechal se slyšet Rychtář.

„Ta ještě v životě dokázala houby s voctem, aby ji mohli titulovat zpěvačkou! Dělají z ní dámu, něco, co ještě není a na co ještě dlouho nedosáhne,“ nešetřil hvězdu muzikálu Ples upírů Josef. „Každý se k tomu musí vypracovat jako Ivetka. A ne, že se tady někdo uprdne, zakdáká na hubu a prezentuje se jako zpěvačka. Tak to mi tedy vadí,“ dodal pro Aha! rozzuřeně.

VIDEO: Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou aktu.cz

Fotogalerie
64 fotografií