Už jen znalci si vzpomenou, že televize Prima začala svůj nejúspěšnější seriál současnosti natáčet pod názvem Opilý kuře. Protože jim ale ten titul nějaký podnikavec »ukradl«, zaregistroval si jej a chtěl peníze, vysílá se Ohnivý kuře.

Jeho hvězdám je to ale zjevně líto, a tak řádí jako utržené ze řetězu aspoň v soukromí! Stačí se podívat na fotografie z pánské jízdy Jana Dolanského, Zdeňka Mahdala a kreativního producenta seriálu Ivana Vodochodského.

Žádná nudná »opékačka« na pláži a dětský koutek s bazénkem. Jan Dolanský ukázal, že je v něm pořád kousek bohéma. Vyrazil totiž s osmi kamarády na loď do Bulharska, a jen co odrazili od břehu, začali pít jako praví námořníci.

Ukaž pí*u!

Takže jsme těch 150 lahví s proseccem propašovali,“ pochvaloval si Dolanského kamarád Libor na Facebooku. Na většině fotek jsou v řádně podroušeném stavu a je víc než jisté, že romantické západy slunce mají značně zamlžené...

Na sociální síti se také »pochlubili« videem, na kterém jednohlasem zpívají jako ti nejsprostší piráti: „Kdo je nejkrásnější? Ukaž pí*u!“ Tak to vypadá, když jim ženy povolí uzdu...

Lenka Vlasáková oslavila narozeniny! Víme, co dostala od Dolanského!

Video
Video se připravuje ...

Lenka Vlasáková oslavila narozeniny! Víme, co dostala od Dolanského! Blesk TV

Fotogalerie
15 fotografií