„Až se to stane, tak se to stane. Já na takovéhle věci vůbec nemyslím. Už jsem se naučila být šťastná teď a nemyslet na to, co bude potom,“ říká zamilovaná zpěvačka, která s Radkem žije zatím pouhé čtyři měsíce. Lucie si je vědoma, že Radek je o dost mladší a jednou bude chtít dítě.

Trápit se s tím ale nemůže, jelikož pro to ani nic dělat nelze. Když ještě před deseti lety žila s o 15 let mladším Václavem Noidem Bártou (36), byla ve věku, kdy miminko na svět ještě přivést mohla. A především kvůli Vaškovi si to moc přála.

Po čtyřech letech všemožného snažení ale zpěvačka, které tehdy bylo 41 let, musela spolknout hořkou pilulku. „Už neotěhotníte!“ zněl verdikt lékařů. Slavice si všemi možnými pokusy o miminko úplně zničila štítnou žlázu.

Chodila pravidelně na injekce, kapačky, ládovala do sebe hormony, zkoušela i umělé oplodnění... „Nakonec mi ta velká touha po dítěti úplně poničila zdraví. Je dobré si to přiznat,“ prohlásila tehdy Bílá. Nemluvě o tom, že nakonec krachlo i jejich manželství.

Vše o Lucii Bílé čtěte na Blesk.cz ZDE

VIDEO: Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného? Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
20 fotografií