Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Magda (†27), která záhadně zemřela v Egyptě: Byla jednou ze zlaté mládeže?

Autor: aba - 
16. května 2017
11:19

Případ krásné Magdy, která za nejasných okolností zemřela během své dovolené v Egyptě, zajímá celé Polsko. Objevily se teorie, že byla pod vlivem drog předtím, než ji našli v jejím pokoji v bezvědomí. To, proč dva dny poté zemřela, je stále záhadou. Podle novináře Witolda Gadowského patřila Magda ke zlaté mládeži.

Magda odjela na dovolenou do Egypta sama. Tři dny po jejím příletu do střediska Marsa Alam ji našli na pokoji v bezvědomí. Poté volala svému příteli a do telefonu brečela a prosila ho, aby ji odtamtud dostal. Musela být hospitalizována a podle bezpečnostních kamer ze zdravotního střediska i svázána. Dva dny na to byla mrtvá. Podle úřadů šlo o sebevraždu a Magda vyskočila z okna.

O nejasnou smrt se začaly zajímat i polské úřady a jejich zástupci byli přítomni předběžné pitvě, která proběhla v Egyptě. Oficiální vyjádření ještě není k dispozici, ale polskému deníku Fakt se podařilo získat zdravotní dokumentaci ženy, ze které vyplývá, že měla vážná zranění jen na levé půlce těla.

Utrpěla zranění hlavy, zlomená žebra jí propíchla plíci a měla natřikrát zlomenou nohu. „Její zranění neodpovídají dobrovolnému skoku z okna. Magdalena musela být v bezvědomí, než dopadla na zem. Sama nevypadla a tím spíš nevyskočila, protože zkrátka neměla dost sil,“ řekl deníku člověk, který analyzoval lékařskou dokumentaci. Ten zřejmě narážel na to, že Magda pět hodin před smrtí ztratila vědomí a lékaři jí museli podat glukózu.

K případu se v polské televizi vyjádřil i známý polský novinář Witold Gadowski. Ten prohlásil, že má informaci, která podle něho pochází z důvěryhodných zdrojů, o tom, jak žila Magda v Polsku. Podle Gadowského byla ona i její přítel svázáni s jedním velice promiskuitním klubem ve Wroclawi. „Je to místo pro takovou smetánku Wroclawi,“ vyjádřil se s tím, že Wroclaw je obecně, co se těchto vlivů týče, velice zajímavé město.

Smrt Magdy budou dále vyšetřovat polské úřady a měly by provést i vlastní pitvu, až její tělo dorazí do vlasti. Na záznam z kamer v nemocnici, který ukazuje Magdino zhroucení, se podívejte ve videu:

agfor ( 16. května 2017 18:43 )

Na to, aby se někdo nechal zabít, nemusí jezdit až do Egypta. Stačí, když se přijede "léčit" do nemocnice v Mostě.

..krakonos500 ( 16. května 2017 16:26 )

Typická vražda elektrickým proudem. V Egyptě mají elektrický proud, který nejen rozleptává žaludky, ale i vyhazuje lidi z okna. Důkazy se už nějak vyrobí a namalují.

lalia ( 16. května 2017 13:29 )

Nebyla to smrt elektric.proudem?Uvidíme.Ostravští kriminalisté by to zjistili a měli hned jasno i kdo to udělal.

bizon_pepa ( 16. května 2017 12:11 )

Wkramny bude mit velke stestii, jestli to na nj nehodej. I Kajinek muze byt v ohrozeni.

bre-burda ( 16. května 2017 11:50 )

Ať se obrátí na české kriminalisty, ti jsou na záhadná úmrtí v Egyptě specialisté. Ti a jejich experti to už na krk nějakému Kramnému hodí. Dlouho se s tím párat nebudou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání