Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kde oslavit "čarodějnice"? Vezměte děti na výlet.

/
  • Užít filipojakubskou noc si mnohou nejen čarodějnice.
    Užít filipojakubskou noc si mnohou nejen čarodějnice. (profimedia.cz)
    28. dubna 2017 ● 08:00

    Filipojakubská noc či pohanský Beltine bývaly slavné svátky. Dnes se sice jejich magický aura trochu vytratila, ale to neznamená, že nestojí za oslavu. Vyražte na "Čarodějnice" s dětmi do přírody. 

  • 1.

    Čarodějnice na Bobové dráze Prosek

    Bobovka Prosek
    Autor: archiv

    Tradiční pálení čarodějnic je od nepaměti spojené s Filipojakubskou nocí, kdy prý zlé a nečisté síly vládly největší mocí. Pokud nevíte kam se letos s dětmi vypravit a zahnat čarodějnice co nejdál, pak si na 30. dubna naplánujte návštěvu Bobové dráhy Prosek. Společně s dětmi prožijete zábavné odpoledne plné soutěží a her.

    Vstup na celou akci i parkování v blízkosti areálu je pro všechny návštěvníky zdarma.

  • 2.

    Čarodějnice v Království lesa na Lipně

    Království lesa
    Autor: archiv

    Rodinný zábavní park Království lesa Lipno slavnostně zahajuje letní sezónu již tuto neděli, tj. 30. dubna 2017. Celý den bude probíhat čarodějnický program, který je určený jak pro menší, tak i větší děti. Chybět nebude čarodějnický rej, divadelní pohádky pro děti nebo soutěž o nejkrásnější čarodějnickou masku. 

    Hlavním tahounem neděle bude ale koncert skupiny Slza. Na Lipně poprvé na koncertě zazní i nejnovější singl Ani vody proud z právě připravovaného druhého alba. 
    Na zahájení sezóny a koncert skupiny Slza mají děti vstup zdarma. 

  • 3.

    Čarodějnice pro děti v parku Razulák ve Velkých Karlovicích

    Razulák
    Autor: archiv

    Dětský park Razulák ve Velkých Karlovicích zahajuje v sobotu 29. dubna letní sezónu. Zábavní areál pod širým nebem, situovaný na úpatí sjezdovky Razula v Resortu Valachy hned vedle cyklostezky Bečva, bude v sobotu, neděli i na sváteční pondělíotevřený od 10 do 16 hodin. Na všechny tři dny jsou přichystány pro děti i animační programy na témata Piráti a Valašská strašidýlka. Park otevřen o víkendech a svátcích, v květnu od 10 do 16 hodin, v červnu do 19 hodin.

     

Dnešní horoskopy