Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Vánoční prázdniny a Silvestr: Užijte si je netradičně

/
  • ...
    ... (profimedia)
    27. prosince 2017 ● 12:00

    Zatímco vánoční svátky jsou pro většinu z nás záležitostí rodinnou a do jisté míry konvenční, konec roku láká k experimentování a vy i vaše děti se můžete náležitě vyřádit. Kam zamíříte? Na bobovku, do bazénu, nebo do hor?

  • 1.

    Silvestr na Bobové dráze Prosek

    Silvestr na prosecké bobovce se stal už tradicí. Silvestrovské radovánky proběhnou 31. 12. od 12:00 přímo na bobové dráze na pražském Proseku. Program se uskuteční za každého počasí. Rodinám s dětmi budou k dispozici vyhřívané velkokapacitní stany, kde se uskuteční část silvestrovského programu. Nebojte, veselit se bude i pod širým nebem, kde si také užijete spoustu zábavy.

     

    A na co se můžete se svými ratolestmi těšit?

    • Bobová dráha pro děti i rodiče po celý den zcela ZDARMA
    • Soutěže pro děti v průběhu celého silvestrovského odpoledne
    • Každá vyplněná soutěžní karta bude slosována – ceny pro celou rodinu: Konzumace v restauraci na bobové dráze a rodinná permanentka na jízdy
    • Silvestrovský podvečerní ohňostroj
    • Silvestrovský punč a svařák


    ...
    Autor: archiv

  • 2.

    Silvestr pod vodou

    Poslední prosincový den nemusí být nutně ve znamení teplého oblečení a hromady sněhu. Silvestr si letos můžete vychutnat v plavkách a nemusíte kvůli tomu letět do dalekého Karibiku! Proto než se večer pustíte do silvestrovských radovánek s přáteli, vyrazte do Aquapalace Praha, kde si i na Silvestra užijete pořádnou koupačku. Navíc, během celého odpoledne pro vás bude ve Vodním světě připraven jedinečný program. Již v 15 hodin si můžete vychutnat “půlnoční” přípitek v ČEZ Paláci pokladů a užít si pěvecké vystoupení mladé zpěvačky Adély Částkové. Prožijte závěr roku 2017 stylově!

    ...
    Autor: archiv

  • 3.

    Silvestr v sauně

    Chcete prožít Silvestra jinak než obvykle, s koupáním a saunováním za svitu svíček? Netradiční oslavu příchodu nového roku přesně v tomto duchu chystá pro zájemce relaxační centrum Wellness Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Zájemci si mohou místa zamluvit v recepci Wellness Horal (wellness-recepce@valachy.cz nebo telefonicky na 571 495 570). Návštěvníci si mohou celý večer užívat koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami, relaxaci v saunovém světě a pro ty, kteří si chtějí protáhnout tělo, bude otevřeno i fitness centrum. V saunovém světě budou každou hodinu saunové rituály.

    ...
    Autor: archiv

  • 4.

    Novoroční výstup na Stezku korunami stromů na Lipně



    Jak na Nový rok, tak po celý rok. Tradiční akce, která se bude konat již pošesté. Protáhněte po silvestrovském veselí těla a vydejte se na Stezku korunami stromů. Pro všechny návštěvníky bude přichystán nealkoholický novoroční punč. Hudební produkci zajistí charismatická kapela Šouflšou, která hraje trefné, zábavné a živé písničky.  Děti rozesměje lišák Fox. Každý účastník novoročního výstupu obdrží účastnický list a zároveň skvělý pocit, že udělal něco málo pro svoji kondici. Nezůstávejte doma, raději přijeďte za námi na Lipno. Těšíme se na vás a tentokrát zkuste výstup již z centrálního parkoviště v Lipně nad Vltavou.

    ...
    Autor: archiv

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi

Dnešní horoskopy