Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

S miminkem v náruči a třemi promile v žíle: Opilá matka se válela po zemi v Českých Budějovicích

S miminkem v náruči a třemi promile v žíle: Opilá matka se válela po zemi v Českých Budějovicích (ilustrační foto).
S miminkem v náruči a třemi promile v žíle: Opilá matka se válela po zemi v Českých Budějovicích (ilustrační foto).  (Autor: Foto – MP Plzeň)
Autor: dce - 
14. dubna 2017
10:56

Šokující případ řešila městská policie v Českých Budějovicích. Svědci zde našli pod obraz opilou ženu s miminkem v náručí, jak se válí po zemi. Žena skončila na záchytce a dítě v nemocnici.

Případ ve středu kolem deváté večer nahlásili svědci městské policii v Českých Budějovicích. „Strážníci na místě zastihli dva muže, z nichž jeden držel v náručí malé dítě. Vedle nich seděla žena, která nebyla schopna komunikovat. Oba svědci vypověděli, že procházeli okolo, když uslyšeli dětský pláč. V obavě o dítě se vydali po hlasu, když nedaleko nalezli ženu ležící na zemi s dítětem v náručí,“ uvedla mluvčí strážníků Věra Školková.

Dechová zkouška na alkohol u matky prokázala 3 promile alkoholu v krvi. Na místo přijela sanitka i se sociální pracovnicí, která rozhodla o převezení dítěte do nemocnice. 

„Strážníci se mezitím postarali o matku dítěte a převezli ji k pobytu na protialkoholní záchytnou stanici. Z jejího osobního dokladu se jim podařilo zjistit, že se jedná o devětatřicetiletou ženu z Prahy,“ dodala mluvčí s tím, že se žena patrně dopustila přestupku nebo trestného činu ohrožování mravní výchovy mládeže.

Podobný případ řešila policie v Praze loni:

Video  Chlapec volal na tísňovou linku, že má opilou matku a že netrefí domů.  - Městská policie hlavního města Prahy
Video se připravuje ...

bizon_pepa ( 14. dubna 2017 19:01 )

By mě zajímalo. co policejní opice vede k tomu, aby ožralým dali foukat. A co vede opilce k tomu, že jim do toho opravdu fouknou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání